TEB’den Acil Nakit için Pratik İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), acil nakit ihtiyacı olan müşterilerine özel pratik ihtiyaç kredisi kampanyası düzenlendi. Bu kampanyayla kişiler 12 bin 500 Türk Lirasına kadar avantajlı ödeme planlarıyla anında kredi temin edebilirler.

TEB Pratik İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Yaz dönemine girilmesi, bayramın yaklaşması, tatil, nişan, düğün ve benzeri gibi tüm acil nakit ihtiyaçlarına özel TEB Anında kredi kampanyası düzenlendi. Düzenlenen kampanya kapsamında 12 bin 500 Türk Lirasına kadar, banka şubelerine gitmeden kredi başvurusu yapmak mümkün.

Anında kredi başvurusu hem bankanın internet sitesinde kampanyanın yer aldığı sayfadan hem de sms atarak yapmak mümkün. SMS atarak kredi başvurusu yapacak bireylerin T.C. kimlik numaralarını 4466’ya mesaj atmaları gerekmekte. İnternet sitesinden başvuru yapacak bireylerin ise kredi başvuru formunu eksiksiz olarak doldurmaları gerekiyor.

Anında kredi başvurusu sonrasında banka kredinin onaylanıp onaylanmadığı hakkında müşterilerine bilgilendirme yapıyor. Bunun devamında ise krediye ilişkin tüm belgelerin eksiksiz olarak tamamlanması ve evrakların imzalanması için banka şubesine gidilmesi gerekiyor.

TEB Pratik ihtiyaç kredisi kampanyasından uygulanan faiz oranı yüzde 1,80’dir. Faiz oranı sabit olup, kişiye özel uygun ödeme planları düzenlenmektedir. Banka temin edilen kredi tutarının yüzde 0,5’i kadar dosya masrafı ücreti tahsil etmektedir. Bu ücret herkesten tek seferlik temin edilir. Aynı zamanda kişilerden sigorta yapılması istenir. Kişiye göre değişmek suretiyle ortalama yıllık 363 TL sigorta masrafı ücreti tahsil edilir.

 

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.