Her Eve Uygun Konut Finansmanı Vakıf Katılım’dan!

Vakıf Katılım Bankası, uzun zamandır ev satın almanın hayalini kuran, evi olan ama ikinci eve sahip olmak isteyen ya da ev alarak yatırım yapmak isteyenlere özel finansman desteği veriyor.

120 ay vadeli konut finansmanı veren Vakıf Katılım Bankası, aynı zamanda da uygun kar payı oranları uyguluyor.

Satın alınmak istenen evin ekspertiz raporundaki değerinin yüzde sekseni kadar finansman veren Vakıf Katılım, bireylerin aylık maaşları ile doğru orantılı, en uygun ödeme planlarını sunuyor ve hazırlıyor. Başlangıçta bireylerden herhangi bir ek teminat istenmiyor. Ancak aylık maaşa, istenilen kredi tutarına, yaşa, sigortalılık durumu ve benzeri gibi kriterlere göre ek teminat istenebiliyor. Bu ek teminat gayrimenkul beyanı da olabiliyor kefil de olabiliyor. Bunun için bireylerin banka şubelerine gitmeleri gerekiyor.

Kar Payı Oranları Hakkında Detaylar

Konut finansmanı kar payı oranları hem vadeye göre hem de kredi miktarına farklılık gösteriyor. Kar payları 300.000 TL altındaki ev ile bu değerin üstündeki evlere göre değişiyor. 300.000 TL’nin altında bir değeri olan konut finansmanlarında 60 aya kadar yüzde 0,95 oranında,  60 ile 120 ay arasında ise yüzde 0,99 oranında kar payı uygulanıyor. Ancak 300.000 TL ve üzerindeki konut finansmanlarında 60 aya kadar yüzde 0,99 oranında, 60 ile 120 ay arasında ise yüzde 1,05 oranında kar payı uygulanıyor.

Başvuru Hakkında Detaylar

Konut finansmanı başvurusu için ise bireylerin finansmana ilişkin başvuru formlarını eksiksiz doldurmaları ve getirmeleri gerekiyor. Bunların yanı sıra ise; nüfus cüzdanı, aylık gelir bilgisi, satın alınan konutun tapu belgesinin fotokopisi, ikametgah belgesi isteniyor. Nüfus cüzdanı yerine ehliyet ya da pasaport fotokopisi de geçerli oluyor. Haberimizin başında da belirttiğimiz gibi duruma göre ek teminatlar istenebiliyor.

Vakıf Katılım Bankası konut finansmanı kar payı oranları 4 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.vakifkatilim.com.tr/tr/bireysel/Pages/Konut-Finansmani.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.