ICBC Bankası’ndan Yeni Evim Kredisi Kampanyası!

Müşterileri yeni evim benim evim diye diyebilsin, hayallerindeki evlere kavuşabilsin diye konut kredisi kampanyası düzenleyen ICBC Bankası, avantajlı faiz oranları ve vade süreleri ile Yeni Evim Kredisi Kampanyası düzenledi.

ICBC Bankası Yeni Evim Kredisi Kampanyası vade seçeneklerini banka 120 ay olarak belirlemiştir. Konutların ekspertiz raporunun yüzde 80’i kadar konut finansmanı imkanı verilmektedir. Müşteriler teminat olarak satın almak istedikleri konutu gayrimenkul ipoteği olarak gösterebilmektedirler. Konut Kredisi geri ödeme planlarında müşterilerine özel planlar düzenleyen ICBC Bankası, esnek ve kişiye özel ödeme planı seçenekleri sunmaktadır. Banka kredi vadesi ödeme süresi boyunca müşterilerine Hayat Sigortası yaptırmaktadır. Eğer müşteriler bankadan temin ettikleri konut kredisi daha erken bir sürede kapatmak isterler ya da erken ödeme gerçekleştirmek isterlerse erken ödeme ücreti ödemek zorundadırlar.

Banka konut kredisi başvurusu sırasında bireylerden kefil talep etmektedir. Bireyler ipotek vererek ihtiyaç kredisi kullanmak isterlerse bu mümkündür. Başvurular şubelerden gerçekleşmektedir. Nüfus cüzdanı, ikmaetgah belgesi ve gelir dokümanları isteyen ICBC Bankası, gerekli gördüğü durumlarda bireylerden ek belgeler ve ek teminat talep edebilmektedir. İkametgah belgesinin, müşterilerinin adlarına düzenlenmiş olan son 3 aya ait elektrik, su, internet ve benzeri gibi faturalardan biri geçerli olup, nüfus müdürlüklerinden de teyit alınabilmektedir. Bireylerin alabilecekleri maksimum konut kredisi tutarı evin ekspertiz raporunun sonucunda göre belirlenmektedir.

ICBC Bankası konut kredisi kampanyası 18.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.icbc.com.tr/tr/sizin-icin/detay/Konut-Kredisi/417/12/0