QNB Finansbank’tan 20.000 TL Motosiklet Kredisi Kampanyası!

Trafikte boğuşan, özgürlüğün ve rüzgarın keyfini çıkartmak isteyenlere QNB Finansbank, 4 yıl vadeli motosiklet kredisi kampanyası sunuyor.

QNB Finansbank motosiklet kredisi kampanyası faiz oranları yüzde 1,52 olup, sabit olarak belirlenmiştir. Sabit faizli taşıt kredisi sunan banka, müşterilerinin bütçelerine göre uygun ödeme planları hazırlamaktadır.

Krediyi yalnız Türk Lirası cinsinden veren banka, 50 bin Türk Lirasına kadar olan aracın değeri için bu değerin yüzde 70’i kadar, 50 bin Türk Lirası ve üzerinde olan motosiklet değerleri için ise bu değerin 50 bini aşan kısmı için de yüzde 50’si hesaplanarak verilmektedir.

Motosiklet kredisi kampanyası başvurusu hem banka şubelerinden hem de bankanın internet sitesinden hızlı bir şekilde yapılabilinmektedir. Hızlı kredi başvurularının onaylanması durumunda da gerekli belgelerin alınarak, krediye konu olan belgelerin imzalanması için banka şubelerinin ziyaret edilmesi gerekmektedir. Bu belgeler motosiklete ait tüm belgeleri, nüfus cüzdanı ve gelir belgesi olup, gerekli görülmesi durumunda ek belge de istenebilmektedir.

20.000 TL Motosiklet Kredisi ve Ödeme Planı

QNB Finansbank’tan 4 yıl vadeli ödeme planı ile 20 bin TL tutarın motosiklet kredisi alan kişilerin aylık kredi ödemesi yüzde 1,52 faiz oranı ile 628,91 Türk Lirası, vade sonunda ödeyecekleri toplam tutar ise 30 bin 187,49 Türk Lirası olarak hesaplanmaktadır. 20 bin Türk Lirası ayrıca 100 Türk Lirası tutarında da kredi tahsis ücreti tahsil edilmektedir.

QNB Finansbank motosiklet kredisi faiz oranları 29 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.qnbfinansbank.com/krediler/tasit/tasit-kredileri/motosiklet-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.