ICBC Turkey’den Konut Kredisi Kampanyası

ICBC Turkey Bankası, düzenlediği konut kredisi kampanyası ile birlikte ev sahibi olmak yönünde hayal kuran tüm vatandaşların hayallerini gerçeğe dönüştürmesine olanak sağlıyor.

Geçtiğimiz yıllarda Japonya’nın önemli bankalarından ICBC’nin Tekstil Bank’ı satın alması ile birlikte revizyona girerek ICBC Turkey adıyla hizmet sunmaya başlayan banka, düzenlediği uygun faiz oranları ve esnek vade koşulları eşliğindeki konut kredisi kampanyası ile birlikte konut satın alma aşamasında ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini sağlıyor.

120 aya varan vade seçenekleri içeren konut kredisi kampanyasına “Yeni Evim Konut Kredisi” adını veren ICBC Turkey Bankası, herhangi bir kefil talebinde bulunmuyor. Kredi temini aşamasında satın alacağınız konut üzerine ipotek tesisi gerçekleştirerek gerekli teminatı sağlayan ICBC Turkey Bankası, satın alacağınız evin sahip olduğu ekspertiz değerinin yüzde 80’ine kadar konut kredisi olanağı sağlıyor.

120 ay vade seçeneği ile birlikte adeta kira öder gibi ev sahibi olmanıza olanak sağlayan ICBC Turkey bankası, isterseniz ara ödeme tarihleri ve miktarları belirleyerek taksit yükünüzü hafifletmenize de olanak sağlıyor.

Kredi vade süreciniz boyunca hayat sigortası uygulaması yapan ICBC Turkey, hayalini kurduğunuz gayrimenkule en uygun faiz oranları ve esnek ödeme planı eşliğinde sahip olmanız için gerekli tüm koşulları sağlıyor.

ICBC Turkey bankası, konut kredisi başvurusu aşamasında nüfus cüzdanınız, satın alacağınız konuta ait olan tapunun fotokopisi, gelir durumunuzu gösteren, güncel gelir belgesi ve güncel ikâmet adresinizi gösteren son 3 ay içerisinde düzenlenmiş elektrik, su, doğalgaz ya da su faturalarından en az 1 tanesinin yanınızda olmasını talep ediyor.

Gerekli belgeler ile birlikte size en yakın ICBC Turkey Bankası şubesine giderek konut kredisi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.