Şekerbank’tan Emeklilere Özel Masrafsız Kredi Kampanyası!

Şekerbank, emekli maaşını kendi bankasından alan müşterilerine özel uygun faizli kredi imkanı sağlıyor.

Emekli maaş müşterilerine özel ihtiyaç kredisi kampanyası düzenleyen Şekerbank, yüzde 1,59’dan başlayan faiz oranları uyguluyor.

Şekerbank emekli kredisi faiz oranları vadelere göre farklılık gösteriyor. 3 aydan 24 aya kadar düzenlenen kredi geri ödeme planlarında yüzde 1,59 oranında, 25 aydan 60 aya kadar olan kredi geri ödeme planlarında ise yüzde 1,62 oranında faiz uygulanıyor. Azami vade süresi 60 ay yani 5 yıl olup, 5 yıldan daha uzun süreli ödeme planı düzenlenmiyor.

Düzenlenen emekli kredisi için ayrıca kredi üst limiti belirlenmiştir. Yalnızca 50 bin Türk Lirasına kadar finansman temin eden bireyler, 50 binden daha yüksek tutarlı kredi alamıyor.

Şekerbank’ın düzenlendiği kredi kampanyasındaki bir diğer avantaj ise kredi dosya masrafı ücreti alınmıyor. Masrafsız emekli kredisi sunan banka, sigorta yapılmasını da zorunlu tutmuyor.

Şekerbank’tan 10.000 TL Emekli Kredisi

Şekerbank emekli kredi kampanyası dahilinde 48 ay vadeli ödeme planı ile 10 bin TL finansman temin eden bireylerin aylık kredi ödemesi 322,21 Türk Lirasına tekabül ediyor. Uygulanan aylık faiz oranı yüzde 1,62 olup, aylık maliyet oranı ise yüzde 2,1659, yıllık maliyet oranı ise yüzde 25,9912’ye tekabül ediyor. Bireylerden masraf alınmayıp, başvurular ise banka şubelerinden yapılıyor.

Şekerbank emekli kredisi faiz oranları 24 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.sekerbank.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/ihtiyackredileri/emeklimaasmusterisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.