ICBC Turkey’den Sabit Faizli, 120 Ay Vadeli 100.000 TL Konut Kredisi!

ICBC Turkey, yapımı halen daha devam eden, proje halinde olan, bireylerin kendi arsalarının üzerine yaptıkları ve inşaat ruhsatı kapsamında inşası süren ya da 20 yaşından büyük olmayan ev alımları için konut kredisi sunuyor.

120 ay vadeli konut kredisi veren ICBC Turkey, ekspertiz değerinin yüzde 80’i kadar finansman sağlıyor. Evin yüzde yüzü kadar kredi almak isteyenlerden teminat talep ediliyor. Bireyler teminat olarak yaptıracakları evi ya da satın aldıkları evi gösterebiliyor.

Konut kredisi ödemelerinde çeşitli kolaylıklar sağlayan, bireylere ödeme planlarını kendileri oluşturma fırsatı sunan, ayrıca esnek koşullarda da ödeme imkanı sağlayan ICBC Turkey, kredi ödemeleri süresinde hayat sigortası yapılmasını zorunlu tutuyor.

Bankanın sunduğu konut kredisinden yararlanabilmek için bireylerin gelirlerinin olması ve bu gelirlerini belgeli bir şekilde bankaya sunabilmeleri gerekmektedir. Yani kredi başvurusunda istenilen belgeler biri gelir dokümanıdır.

Bireyler eğer aldıkları krediyi belirlenen vade süresi öncesinde kapatmak isterlerse banka kredinin yüzde 2’si kadar kredi erken kapama ücreti istemektedir.

Alınan her konut kredisi tutarında ve vadesinde yüzde 0,99 faiz uygulanmaktadır. 120 ay vadeli 100.000 Türk Lirası ICBC Turkey’den konut kredisi alındığı zaman yüzde 0,99 faiz ile aylık taksit bin 948,78 TL’ye, 84 ay vadelide aylık taksit bin 758,86 TL’ye, 60 ay vadeli ise aylık taksit 2 bin 218,39 TL’ye tekabül eder. Hayat sigortasını hesaplamak mümkün değildir. Bu ücret kişi özelinde değişir. Banka ayrıca konut sigortası ile DASK yapılması için de talepte bulunur. Bunların hesaplamaları da konuta göre değişmektedir.

ICBC Turkey konut kredisi faiz oranları 12 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://icbc.com.tr/tr/basvuru/kredi-hesaplama/Kredi-Hesaplama/396/1094/0

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.