ICBC’den 10 Yıla Kadar Uzanan Ödeme Planı ile Konut Kredisi!

ICBC Turkey, konut değerinin yüzde 80’ine kadar sağladığı avantajlı faiz oranları ile sunduğu konut kredisi ile müşterilerini ev sahibi yapıyor.

120 ay vadeli konut kredisi sunan ICBC, konut üzerine ipotek koyuyor. Müşterilerinin aylık bütçelerine en uygun ödeme planlarını düzenleyen ICBC, esnek ve değişken geri ödemeler ile kolaylık sağlıyor.

Kredi ödemelerinde hayat sigortası ile konut sigortası zorunlu tutuluyor.

Başvuruda nüfus cüzdanı, gelir belgesi ve satın alınacak konutun belgeleri isteniyor. Satın alınacak olan konutun kat mülkiyeti tapusu ya da kat irtifakı tapusu ile yapının kullanım izin belgesi yahut kat irtifakı tapusu ile inşaatın ruhsat fotokopisinin getirilmesi istenmektedir. İnşaatı bitmemiş konutların alımları için de konut kredi verilmektedir.

ICBC Konut Kredisi ürününün faiz oranları yüzde 0,95’ten başlamaktadır.

Örneğin; 120 ay yani 10 yıla kadar uzanan konut kredisi ödeme planı ile 100 bin Türk Lirası değerinde finansman için uygulanan faiz oranı yüzde 0,95 olmaktadır. Aylık konut kredisi taksidi ise bin 400,24 Türk Lirası olmaktadır. Bu kapsamda tahmini alınacak toplamdaki masraf ise bin 652,80 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Efektif faiz oranı yüzde 12,4711’e tekabül etmektedir. Tahmini masrafların içinde konut sigortası, hayat sigortası, tahsis ücreti, vergiler ve ekspertiz ücreti yer almaktadır. Konutun yüzde 80’ine kadar kredi verilip, konut değeri bankanın anlaşmalı olduğu eksper tarafından hesaplanmaktadır.

ICBC Turkey Konut kredisi faiz oranları 25.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.