Yapı Kredi’den Ev Sahibi Olmak İsteyenlere 70.000 TL Kredi!

Yapı Kredi Bankası ev sahibi olmak isteyenlere özel kredi kampanyası düzenledi.

Yapı Kredi Bankası konut kredisi kampanyası düzenledi.

Konut  kredisi kampanyası faiz oranları yüzde 1,09 olarak belirlenmiştir. Sabit faizli konut kredisi sunan banka, 120 ay vadeye kadar da ödeme planı imkanları sağlamaktadır.

Satın alınan evin ekspertiz değerinin yüzde 80’i kadar kredi imkanı veren banka, aynı zamanda da çeşitli ödeme planları imkanı sunmaktadır. Her ay eşit tutarlarda ödemelere ek olarak ara ödeme, değişken tutarlarda ödeme ya da müşteri özelinde değişen ödeme planı sunulmaktadır.

Konut kredisi vadesi sonundaki azami yaşın 70 olması gerekmektedir. Yani 69 yaşında olan bir müşteri sadece 1 yıl vadeli konut kredisi kullanabilmektedir.

Yapı Kredi Bankası konut kredisi başvurusu banka şubelerinden yapılmaktadır. Başvuru esnasında bireylerin eve ait belgeleri, nüfus cüzdanlarını, gelir belgelerini ve gerekli görülmesi istenen ek belgeleri getirmeleri gerekmektedir.

70.000 TL Konut Kredisi

Yapı Kredi Bankası konut kredisi kapsamında 120 ay vadeli ödeme planı ile 70 bin TL tutarında finansman alan bireylerin aylık kredi ödemesi bin 48,48 TL, geri ödenecek toplam tutar ise 125 bin 817,70 TL olmaktadır.

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranları 9 Kasım 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/krediler/konut-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.