ING Bank’tan 48 Ay Vadeli 25.000 TL Taşıt Kredisi

Artık araba almanın hayalden daha öte olduğunu söyleyen ING Bank, müşterilerine özel ödeme planları ile taşıt kredisi imkanı sunuyor.

ING Bank taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,28’den başlıyor, maksimum yüzde 1,34 oluyor. Müşterilerini hızlı bir şekilde araba sahibi yapan ING Bank, uygun vadeli taşıt kredisi sunuyor.

Hem 0 km hem de ikinci el araç alımları için sunulan taşıt kredisi, yalnızca 8 yaşına kadar olan ikinci el araçlar için sunuluyor. Kredi vadesi minimum 3 ay ve maksimum 48 ay olarak belirlenmiştir. Kredi kapsamında kredi tahsis ücreti alınıyor. Kredi tahsis ücreti finansmanın yüzde 0,5’ini geçmiyor. Ayrıca banka müşterilerine hayat sigortası ile ferdi kaza sigortasını zorunlu tutmuyor. İsteyen müşterileri sigorta yaptırıyor. Sigorta ücretleri kişilere ve taşıta göre değişiklik gösteriyor.

Kredi için banka teminat alıyor. Teminat için satın alınan aracın üzerine ipotek konuluyor. İpotek kredi ödemeleri bittiğinde banka tarafından kaldırılıyor.

48 Ay Vadeli 25.000 TL Taşıt Kredisi Ödeme Planı

ING Bank taşıt kredisi kapsamında 48 ay vadeli 25.000 TL kredi almak isteyen bireyler aylık 751 TL kredi ödemesi, yüzde 1,34 oranında ise faiz ödemesi gerçekleştirmeleri gerekiyor. 25.000 TL için kredi tahsis ücreti 125 TL’ye tekabül ediyor. Faiz ile birlikte geri ödenecek toplam tutar ise 36.068 TL oluyor.

ING Bank taşıt kredisi faiz oranları 14.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-icin/krediler/tasit-kredisi

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.