Ayda 450 TL Ödemeler ile Taşıt Kredisi Türkiye İş Bankası’ndan!

Türkiye İş Bankası, tüm müşterilerine en uygun faiz ve en uygun ödeme planları ile taşıt kredisi sunuyor.

Türkiye İş Bankası, müşterilerinin otomobil hayallerini gerçekleştirmelerine destek veriyor.

En uygun taşıt kredisini sunmak için 4 yıla kadar uzayan kredi vadesi imkanı tanıyan Türkiye İş Bankası,  hem yeni otomobil almak isteyen kişilere hem de ikinci el otomobil almak isteyen kişiler kredi veriyor.

Aynı zamanda bunlara ek olarak da hızlı taşıt kredisi imkanı tanıyan banka, müşterilerinin şubelerde vakit kaybetmelerini istemiyor. Herkesin bulunduğu yerden başvurularını gerçekleştirebileceği taşıt kredisi sunuluyor.

Türkiye İş Bankası Taşıt Kredisi Faiz Oranları ve Hızlı Kredi Başvurusu Detayları

Yüzde 1,30 oranında faiz uygulanıyor. Hızlı kredi başvurusu yapmak isteyen hem bankanın internet şubesinden hem de telefon şubesinden yapabilmektedir. Kredi başvurularında kefil istenmez. Ancak başvuruları değerlendirmeye alan banka, değerlendirme sonrasında kefil isteyebiliyor.

Türkiye İş Bankası 48 Ay Vadeli 15.000 TL Taşıt Kredisi Ödeme Planı

48 ay vadeli 15 bin TL taşıt kredisi alındığı zaman bankanın uyguladığı faiz oranı yüzde 1,30’dur. Aylık taksit 446,29 TL, geri ödenecek taşıt kredisi ise 21 bin 421,92 TL oluyor.78,75 TL tahsis ücreti, 1,990 TL kasko ücreti alınıyor. Yıllık maliyet oranı yüzde 20,7666 oluyor. Tahsis ücreti bir kez alınıyor.

Türkiye İş Bankası taşıt kredisi faiz oranları 18 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/krediler/kredi-hesaplama/Sayfalar/kredi-hesaplama.aspx#Taksit_tasit

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.