ING Bank’tan Uygun Faiz Oranları ile 10.000 TL Taşıt Kredisi!

ING Bank, kendi aracının sahibi olmak isteyenlere özel yüzde 1,21’den başlayan faiz oranları ile taşıt kredisi sunuyor.

ING Bank taşıt kredisi faiz oranları müşterilerin 0 km mi 2. mi taşıt almak istediklerine göre değişiklik gösteriyor. Eğer bireyler 0 km araç sahibi olmak için ING Bank’tan finansman desteği alacaklar ise 6 aya kadar düzenlenen ödeme planlarında yüzde 1,21 oranında, 6 aydan 48 aya kadar olan ödeme planlarında ise yüzde 1,44 oranında faiz uygulanmaktadır. Ancak bireyler 2. el araç sahibi olmak için taşıt kredisi kullanacaklarsa 6 aya kadar olan ödeme planlarında yine yüzde 1,21 oranında faiz uygulanırken, 6 aydan 48 aya kadar olan ödeme planlarında ise yüzde 1,49 oranında faiz uygulanır.

Düzenlenen ödeme planlarının azami süresi 48 ay olarak belirlenip, kredinin teminatı için banka satın alınacak aracın üzerine ipotek koymaktadır. Söz konusu ipotek ödemeler bittiğinde kaldırılmaktadır.

ING Bank taşıt kredisi başvurusu banka şubelerinden yapılıp, başvuru sırasında bireylerin yanlarında nüfus cüzdanları ile birlikte satın alacakları araca ait belgeleri, gelir belgelerini ve ikamet belgesini getirmeleri gerekmektedir. Kefil talep etmeyen banka, gerekli görmesinde kefil isteyebilmektedir. Kefil istenmesi halinde kefil olacak kişilerin de nüfus cüzdanı, gelir belgesi ve ikametgah belgelerini yanlarında getirmeleri istenmektedir.

ING Bank’tan10.000 TL Taşıt Kredisi ve Ödeme Planı

0 km araç sahibi olmak için ING Bank’tan 48 ay vadeli 10.000 TL finansman temin eden kişilerin aylık kredi ödemesi 308,24 TL, vade sonunda ödemeleri gereken toplam tutar ise 14 bin 795,46 TL olmaktadır.

Ancak bireyler 2. el araç sahibi olmak için aynı ödeme planında aynı finansmanı alırlarsa aylık kredi ödemesi 312,11 TL, vade sonunda ödeyecekleri toplam tutar ise 14 bin 981,51 TL olmaktadır.

ING Bank taşıt kredisi faiz oranları 24 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-icin/krediler/tasit-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.