Odeabank’tan 48 Ay Vadeli 30 Bin TL Taşıt Kredisi Başvurusu ve Ödeme Planı Detayları

Yalnızca ekonomi ve bankacılık sektöründe faaliyet göstermeyip, Türkiye’deki sosyal hayata da katkı sağlayan, çalışanlarına ve müşterilerine değer veren, müşterilerinin tüm bireysel ihtiyaçlarında yanında olup, müşterilerine özel krediler düzenleyen Odeabank, otomobil sahibi olmak isteyenlerin de hayallerini gerçekleştiriyor.

Araç sahibi olmanın aslında o kadar da zor olmadığını, müşterilerinin sadece almak istedikleri aracı seçmelerini, sonrasında ise banka şubelerini ziyaret etmelerini isteyen Odeabank, uygun faiz oranları ile 48 ay vadeli taşıt kredisi imkanı sağlıyor.

Hem 0 km araçlar için hem de ikinci el araçlar için avantajlı koşullarda kredi veren banka, esnek ödeme imkanları ile müşterilerine en uygun ödeme planlarını düzenliyor.

Odeabank taşıt kredisi başvuruları banka şubelerinden yapılıyor. Bireylerin istenilen belgeleri de yanında götürmesi ile finansmanı alma süreçleri daha da hızlanıyor.

Odeabank Taşıt Kredisinde İstenilen Belgeler Nelerdir?

Başvuru yapan müşterilerin kendi T.C. kimli numaralarının bulunduğu nüfus cüzdanı, yine kendi adına olan gelir belgesi ile birlikte ikametgah adresini gösteren belge istenmektedir.

Nüfus cüzdanını kaybetmiş, üzerinde T.C. kimlik numarası yazmayan ya da yırtılmış olan bireyler sürücü belgesi ya da pasaportta getirebilirler.

Bunlara ek olarak tüm bireylerin satın alacakları araca ait belgeleri getirmeleri gerekmektedir. 0 km araçlar için proforma fatura, ikinci el araçlar için ise ruhsat istenmektedir.

48 Ay Vadeli 30.000 TL Odeabank Taşıt Kredisi Ödeme Planı Detayları

48 ay vadeli ödeme süresi ile Odeabank taşıt kredisi kapsamında 30 bin TL finansman alan bireylerin aylık ödeyecekleri faiz oranı yüzde 1,4, aylık taşıt kredisi taksit tutarı 915,47 TL, geri ödenecek toplam taşıt kredisi tutarı ise 43 bin 942,61 TL olmaktadır. Taşıt Kredisine ilişkin ferdi kaza sigortası yapılması gerekmektedir. Ancak bu ücret kişiden kişiye değişir.

Odeabank Taşıt Kredisi faiz oranları  26 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.odeabank.com.tr/tr-TR/Sayfalar/hesaplama-araclari.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.