ING’den Bayram Döneminde 48 Ay Vadeli 15.000 TL İhtiyaç Kredisi!

ING Bank tarafından düzenlenen ihtiyaç kredisi kampanyası, yaz başlangıcında tüm ihtiyaçlarınız için düşük maliyetli bir nakit desteği sunuyor. Banka 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri eşliğinde sağlıktan eğitime, tatilden dekorasyona, taşınma masraflarından beyaz eşya alışverişine, borç kapatmaktan mobilya yenilemeye kadar tüm nakit sıkışıklıklarınızı çözüme kavuşturuyor.

ING Bank, ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde 3 aydan 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri sunuyor. Banka avantajlı maliyetlerle ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini size sunarken, vade süresi boyunca sabit faiz uygulaması yaparak, ödeme yapacağınız taksit tutarlarını önceden bilmenize ve bütçenizi buna göre ayarlamanıza da yardımcı oluyor.

ING Bank ihtiyaç kredisi başvurusunda ön kefil talebinde bulunmuyor. Banka ihtiyaç kredisi başvurusunda aylık düzenli bir gelir miktarına sahip olmanıza, standart bir kredi notuna sahip olmanıza önem veriyor. Kefilsiz ihtiyaç kredisi başvurusu yapmanıza olanak sağlayan banka, onaylanan kredinizi de hızlı bir şekilde vadesiz hesabınıza aktarırak kullanımınıza sunuyor.

ING Bank 15.000 TL Bayram Kredisi Ödeme Planı

Bayram döneminde ING Bank’tan temin edeceğiniz 15 bin Türk Lirası tutarındaki bayram kredisi için 48 ay vade seçeneğiyle ödeme planı talebinde bulunmanız halinde banka tarafından uygulanacak olan aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,44 oranında uygulanırken, ödeme yapılacak aylık taksit tutarı da 462 Türk Lirası’na denk gelecektir. 30 günlük bir ayda yapılacak ödemelerin günlük tutarı ise 15,4 Türk Lirası’na denk gelecektir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 22 Mayıs 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-icin/krediler

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.