Kişiye Özel Faiz Oranları ve Ödeme Planları ile Konut Kredisi Turkish Bank’tan!

Türkiye’de ve global olarak kendini her geçen büyüten Turkish Bank, müşterilerine avantajlı faiz oranları konut kredisi olanağı sağlayıp, onları hayallerindeki evleri kavuşturmayı hedeflemektedir.

Turkish Bank konut kredisi kapsamında kredi çekmek isteyen bireylerin banka şubelerine gidip, ilgili kişiler ile görüşmeleri gerekmektedir. Bireylerin bütçelerine göre kredi temini sağlayan banka, müşterilerini tüm kolaylıklar ile ev sahibi yapmayı istemektedir.

Turkish Bank konut kredisi faiz oranları yüzde 0,98’den başlamaktadır. En uygun konut kredisini vermeyi hedefleyen Turkish Bank, hem sabit faizli hem de değişken faizli kredi temini sağlamaktadır. Ödemelerde müşterilerinin yanında olan banka yine farklı çeşitlerde imkanlar sağlamaktadır. Hem eşit taksitli hem dönemsel taksit ödemeli çeşitleri ile müşterilerini kendi belirledikleri ödeme imkanları ile ev sahibi yapmaktadır.

Turkish Bank sabit faizli konut kredisi piyasada oluşan faiz değişimlerinden, dalgalanmalarından hiç bir şekilde etkilenmeyip, sabit aylık taksit ödemeleri ile bütçe rahatlatmaktadır.

5 yıla kadar uzanan vade seçenekleri ve uygun faiz oranları ile kişiye özel ödeme planı ile risk almak istemeyen, riskten hoşlanmayan müşterilerine sabit ve eşit taksitlerde konut kredisi ile finansman desteği veren Turkish Bank, yüzde 0,98 ile yüzde 1,50 arasında değişen faiz oranları uygulamaktadır.

12 aya kadar yüzde 0,98, 12-18 arasında yüzde 1,30, 18-36 arasında yüzde 1,40 ve 36-60 ay arasında yüzde 1,50 olan faiz oranları uzatılan vadeye göre değişkenlik göstermektedir.

Turkish Bank konut kredisi 15.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.turkishbank.com/bireysel-bireysel-kredi-ve-kmh-faiz-oranlari/