Burgan Bank’tan 6 Yıl Vadeli 100.000 TL Konut Kredisi Başvurusu ve Detayları!

Burgan Bank, 10 yıl geri ödeme koşulu ile yüzde 1,29’dan başlayan faiz oranları ile konut kredisi kampanyası sunuyor.

Konut kredisi kampanyası faiz oranları vadelere göre değişiklik gösteriyor. 36 aya kadar olan konut kredisi geri ödemelerinde yüzde 1,34 oranında faiz oranı uygulanırken, 36 ay ile 48 ay arasındaki konut kredisi ödemelerinde yüzde 1,32 oranında, 48 ile 120 ay arasında ise yüzde 1,29  oranında faiz uygulanmaktadır.

Söz konusu faiz oranları sadece Burgan Bank’ın bireysel bankacılık müşterilerinin konut satın alımları için geçerli olmaktadır.

Kredi tutarının binde beşi kadar tahsis ücreti alınmaktadır. Bu ücret tüm müşterilerden aldıkları tüm kredi tutarları ve ödeme sürelerinde yalnızca bir kez alınmaktadır. Maliyet oranları içinde sigorta ücretleri hariç geriye kalan tahsis ücreti, ekspertiz ücreti, faiz, vergi, fon gibi tüm ücretler dahil edilerek gerekli hesaplamalar yapılmaktadır. Bu oranı DASK, hayat sigortası ve konut sigortası dahil edilmemektedir.

6 Yıl Ödemeli 100.000 TL Konut Kredisi Başvurusu ve Ödeme Planı

6 yıllık ödeme planı ile Burgan Bank konut kredisi kapsamında 100.000 TL finansman alanların ödeyecekleri faiz oranı yüzde 1,29 olmaktadır. Aylık konut kredisi taksidi ise 2 bin 404 TL’dir. 100.000 TL için tahsis ücret 500 TL olmaktadır. Aylık maliyet oranı yüzde 1,45’e, yıllık maliyet oranı ise yüzde 17,3985’e tekabül etmektedir.

Konut kredisi başvurusu banka şubelerinden gerçekleşmektedir. Bireylerin başvuru esnasında yanlarında kendilerine ait nüfus cüzdanları ve aylık gelir belgeleri ile birlikte satın alınan eve ait tapu fotokopisi getirmeleri gerekmektedir.

Burgan Bank konut kredisi faiz oranları 06.08.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.burgan.com.tr/tr/Pages/benim-icin/krediler/konut-kredisi.aspx

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.