Kuveyt Türk Katılım Bankası 50.000 TL Araç Finansmanı

Türkiye’de katılım bankası olarak hizmet veren bankalardan biri olan Kuveyt Türk, müşterilerinin hayallerini kurduğu taşıtlara sahip olabilmeleri için 48 ay vadeye kadar uzanan taşıt finansmanı imkanı sunuyor.

Kuveyt Türk Katılım Bankası taşıt finansmanı kampanyası kapsamında ihtiyaç duyduğunuz nakit ihtiyacınızı uygun faiz oranları ve 48 ay vadeye kadar varan vade seçenekleri ile bütçenize uygun şekilde ödeme planı yaparak finansman desteği alabilirsiniz.

Kuveyt Türk Katılım Bankası otomobil finansmanı ile hem sıfır otomobiller hem de ikinci el otomobiller için sağlıyor. Ancak ikinci el otomobillerde önemli bir kriter koyuyor. Bu kriter ise araçların 5 yaşından büyük olmaması gerekiyor. Bireylerin alacakları aracın değerinin ilk 50 bin TL için yüzde 70 oranında finansman desteği veren banka, 50 bin Türk Lirasından fazla olan taşıtlar için yüzde 50 oranında finansman verip, müşterilerinin nakit ihtiyaçları için olanak sağlıyor. Kuveyt Türk Katılım Bankası araç finansmanında yüzde 1,17 oranında kar payı uyguluyor. Bankadan alacağınız finansman miktarını 48 aya kadar taksitlendirdiğinizde banka bütçenize uygun olacak şekilde ödeme planı seçenekleri sunuyor. Banka, söz konusu araç finansmanı sadece otomobiller için değil, benzer şekilde motosiklet alımları içinde sağlıyor.

Örnek olarak araç finansmanı kapsamında 50 bin Türk Liralık finansman aldığınızda aylık ödeyeceğiniz kredi taksit tutarı bin 438 Türk Lirasına tekabül ediyor. Banka, bireylerden kredi tahsis ücreti talep edip, bu ücreti peşin olarak alıyor.

Kuveyt Türk Katılım Bankası araç finansmanı başvurusunda bulunmak isteyen bireylerin ise bankanın talep ettiği belgeler ile birlikte banka şubesine gitmeleri gerekiyor.