Kuveyt Türk Katılım’dan Tüm İhtiyaçlarınıza Uygun Finansman!

Kuveyt Türk Katılım Bankası, tüm nakit ihtiyaçlarınızı avantajlı kâr payı oranları ve uygun ödeme seçenekleri eşliğinde çözüme kavuşturmanıza olanak sağlıyor.

Kuveyt Türk Katılım Bankası, düzenlediği ihtiyaç finansmanı ile birlikte ihtiyaç duyduğunuz tüm nakit desteğini avantajlı kâr payı oranları ile birlikte temin etmenize olanak sağlıyor. Aylık gelir durumunuza göre özel ödeme planı oluşturarak, ödemelerinizi rahat bir şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlayan Kuveyt Türk Katılım Bankası, katılım bankacılığı prensipleri çerçevesinde seyahat masrafları, tatil masrafları, eğitim masrafları, hac ve umre ibadeti için harcamalar, alışveriş giderleri gibi tüm nakit ihtiyaçlarınızı çözüme kavuşturuyor.

Kuveyt Türk Katılım Bankası 10.000 Türk Lirası İhtiyaç Finansmanı Ödeme Planı

10 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç finansmanı başvurunuz için 48 ay vade seçeneğini tercih etmeniz halinde aylık yüzde 1,35 oranında sabit kâr payı uygulaması gerçekleştiren Kuveyt Türk Katılım Bankası, 301 Türk Lirası 33 Kuruş’a tekabül eden aylık eşit taksit tutarları ile ödemelerinizi gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

Yanınıza nüfus cüzdanınızı ya da sürücü belgenizi ve çalışma durumunuza göre hazırlanan gelir durumunuzu gösteren belgenizi alarak, size en yakın Kuveyt Türk Katılım Bankası şubesinden ihtiyaç finansmanı başvurunuzu gerçekleştirebilir, onaylanan finansmanınızı hemen temin edebilirsiniz.

Bu ödeme planı 2 Ağustos 2017 tarihinde aşağıda yer alan bağlantıdan Kredi360 ziyaretçileri için özel olarak oluşturulmuştur.

http://www.kuveytturk.com.tr/bireysel/finansmanlar/ihtiyac-finansmani

Kredi360 sitesinde yer alan krediler kategorisine göz atarak, tüm bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarına göz atarak, hem ihtiyacınız, hem de bütçeniz için en uygun krediyi rahatlıkla belirleyebilirsiniz