Kuveyt Türk’ten 10.000 TL Motosiklet Finansmanı!

Faizsiz bankacılık sektöründe ülkemizde müşterilerine özel finansman kampanyaları düzenleyen Kuveyt Türk Katılım Bankası, motosiklet almak, rüzgarın keyfini çıkartmak, özgürlüğü tatmak isteyenlere özel motosiklet finansmanı kampanyası düzenledi.

Motosiklet finansmanı için bazı şartlar sunulmuştur. Hep birlikte inceleyelim…

Kuveyt Türk Motosiklet Finansmanı Kampanyası Detayları

48 ay vadeli motosiklet finansmanı imkanı veren banka, söz konusu kampanyayı yalnızca Türk Lirası cinsinden vermektedir. Yabancı para birimlerinde finansman alınmamaktadır. Ayrıca ikinci el motosiklet alımları için de finansman verilmemektedir. Söz konusu kampanyadan yararlanabilmeniz için 0 km motosiklet satın almanız istenmektedir.

Finansman verilirken bazı hesaplamalar yapılmaktadır. Bu hesaplar aldığınız taşıtın 50 bin TL ve altında bir değerde olması ile bu değerin üzerinde olmasına göre değişmektedir. Eğer bu değerin altında bir motosiklet satın alıyorsanız bu değerin yüzde 70’i kadar finansman verilir. Eğer bu değerinde üzerinde bir motosiklet satın alıyorsanız 50 bin TL’yi aşan kısmı için yüzde 50’si hesaplanır ve ilk hesaba eklenerek verilir.

Motosiklet finansmanı başvurusu Kuveyt Türk Katılım Bankası şubelerinden yapılmaktadır.

10.000 TL Motosiklet Kredisi Ödeme Planı Detayları

24 aya kadar yapılan ödeme planlarında yüzde 1,26 oranında kar payı uygulanırken, 24 aydan 48 aya kadar yapılan ödeme planlarında ise yüzde 1,28 oranında kar payı uygulanmaktadır.

48 ay vadeli aldığınız 10 bin TL finansman için aylık taksit tutarınız 296,01 TL olmaktadır.Geri ödenecek toplam tutar ise  14 bin 208,59 TL olur. Aylık maliyet oranı yüzde 1,5596, yıllık maliyet oranı ise yüzde 20,4069 olur.

Kuveyt Türk Katılım Bankası motosiklet finansmanı kar payı oranları 2 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.