Kuveyt Türk’ten İhtiyacı Olanlara 10.000 TL Düşük Masraflı Finansman!

Kuveyt Türk Katılım Bankası ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini avantajlı ihtiyaç finansmanı kâr payı oranları ve düşük maliyetler eşliğinde temin etmenize olanak sağlıyor.

Kuveyt Türk Katılım Bankası, neredeyse tüm ihtiyaçlarınız için düşük maliyetler eşliğinde temin edebileceğiniz bir finansman sunuyor. Düşük ihtiyaç finansmanı kâr payı oranları uygulaması gerçekleştiren banka, avantajlı bir şekilde ihtiyaç duyduğunuz destekleri temin etmenize olanak sağlıyor. Eğitim harcamalarından, sağlık giderlerine; seyahat harcamalarından, hac ve umre masraflarına kadar proforma faturalı tüm masraflarınızı çözüme kavuşturmanıza olanak sağlayan banka, düşük maliyetler eşliğinde ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor.

Kuveyt Türk Katılım Bankası Kâr Payı Oranları

Kuveyt Türk Katılım Bankası’ndan temin edeceğiniz ihtiyaç finansmanı ürünleri için 3 aydan 48 aya kadar uzayan vade seçenekleriyle finansman desteği temin edebiliyorsunuz. Bu finansman desteklerinde ise aylık yüzde 1,47 oranında kâr payı uygulaması gerçekleştiriliyor. Faizsiz bankacılık usulüne göre temin edeceğiniz ihtiyaç finansmanınız, düşük maliyetler eşliğinde geri ödeyebilirsiniz.

Kuveyt Türk 10.000 TL İhtiyaç Finansmanı Ödeme Planı

Katılım bankacılığı prensipleri eşliğinde Kuveyt Türk Katılım Bankası’ndan 10 bin Türk Lirası tutarında ihtiyaç finansmanı temin etmeniz halinde bankanın 48 ay vade süreci tercihinde uygulayacağı aylık sabit ihtiyaç finansmanı kâr payı oranları yüzde 1,47’e tekabül ederken, ödeme yapacağınız eşit taksit tutarı 310,56 Türk Lirası’na, toplam geri ödeme yapacağınız miktar ise 14 bin 906,94 Türk Lirası’na denk gelecektir.

Bu kredi ödeme planı, 3 Şubat 2018 Cumartesi günü itibariyle aşağıda yer alan bağlantılar vasıtasıyla banka tarafından sunulan bilgiler doğrultusunda oluşturulmuştur.

https://www.kuveytturk.com.tr/bireysel/finansmanlar/ihtiyac-finansmani

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisine giriş yaparak, bankalar tarafından düzenlenen güncel kredi kampanyaları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.