Halkbank’tan Canım Evim Konut Kredisi Kampanyası!

Halkbank, ev sahibi olmak isteyen müşterilerine özel uygun ödeme planlarıyla konut kredisi kampanyası düzenledi.

Halkbank Konut Kredisi Kampanyası

Konut kredisi kapsamında Canım Evim Konut Kredisi Kampanyası sunan Halkbank, avantajlı faiz oranlarıyla müşterilerini ev sahibi yapmak istemektedir. Düzenlenen geri ödeme planları müşterilerin bütçelerine uygun düzenlenip, konut kredisi faiz oranları yüzde 2,49’dan başlamaktadır. Kredi faiz oranları kredi vadesine göre değişiklik göstermektedir. 120 ay yani 10 yıla kadar kullanılan tüm kredi tutarlarında yüzde 2,49 oranında faiz uygulanırken, 120 aydan 180 aya kadar olan kredi vadelerinde ise yüzde 2,56 oranında faiz uygulanmaktadır. Bankanın faiz oranlarının değiştirme hakkı bulunup, kişilerin kredi notlarına göre kredi faizlerinde değişiklik olabilmektedir.

Canım Evim Konut Kredisi kampanyası kapsamında kişilerden temin ettikleri kredi tutarının binde beşi kadar kredi dosya masrafı ücreti tahsil edilmektedir. Bu ücret tek seferlik alınıp, yıllık maliyet oranına faiz, tahsis ücreti ve vergiler dahil edilmektedir. Aynı zamanda ortalama 650 Türk Lirası tutarında ekspertiz ücreti, 155,76 Türk Lirası tutarında ipotek tesis ücreti tahsil edilmektedir. Ancak ekspertiz ücreti ve ipotek tesis ücreti satın alınacak evin lokasyonuna göre değişkenlik göstermektedir. Buna ek olarak konut kredisi kullanan kişilerin hayat sigortası yaptırmaları istenip, hayat sigortası ödemeleri ise kişiden kişiye göre değişmektedir.

Halkbank 100.000 TL Konut Kredisi ve Ödeme Planı

Halkbank konut kredisi kampanyası kapsamında 100 bin Türk Lirası temin eden kişiler için 120 ay vadeli ödeme planı düzenlenirse aylık kredi ödemesi 2.627,32 Türk Lirası, 180 ay vadeli ödeme planı düzenlenirse aylık kredi ödemesi 2.587,34 Türk Lirası olmaktadır.

Bu kredi kampanyası ve faiz oranlarına ait bilgiler 20 Aralık 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.halkbank.com.tr/4531-canim_evim_konut

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.