QNB Finansbank’tan Anında 5.000 TL İhtiyaç Kredisi ve Ödeme Planı

QNB Finansbank müşterilerine özel uygun ödeme planları, 48 ay vadeye kadar varan ödeme seçenekleri ile avantajlı faiz oranları ile ihtiyaç kredisi sunuyor.

QNB Finansbank, düzenlemiş olduğu ihtiyaç kredisi ile müşterilerine bireysel harcamaları kapsamında çeşitli kolaylıklar sağlıyor. Acil nakit ihtiyacı olan ve ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak isteyen banka, anında kredi başvurusu yapma imkanı tanıyor.

QNB Finansbank anında ihtiyaç kredisi başvurusu internet üzerinden yapılmaktadır. Anında yapılan kredi başvurusunda bireylerin sadece krediye konu evrakları imzalaması için banka şubesine gitmeleri yeterli olmaktadır. Sonrasında ise banka müşterilerinin hesaplarına finansmanlarını yatırmaktadır.

Ödeme planları düzenlenirken aylık kredi taksit ödemesi hane halkındaki kişi başına düşen gelir miktarının yarısından fazla olmaması ilkesi baza alınmaktadır.

Anında 5.000 TL İhtiyaç Kredisi

QNB Finansbank anında ihtiyaç kredisi kapsamında 48 ay vadeli ödeme planı ile 5 bin TL tutarında ihtiyaç kredisi alan bir kişinin aylık kredi ödemesi 147,63 Türk Lirası olmaktadır. İhtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1,27 olup, toplamda geri ödenecek tutar ise 7 bin 86,24 Türk Lirası olarak hesaplanmıştır.

Banka ihtiyaç kredisi dosya masrafları için ek bir ücret talep etmektedir. Bu ücret kredi tahsis ücretidir ve temin edilen kredi miktarının en fazla binde beşi kadar alınmaktadır. 5 bin Türk Lirası için bu ücret 25 Türk Lirasına tekabül etmektedir.

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi faiz oranları 5 Kasım 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.qnbfinansbank.com/krediler/ihtiyac/kredikolay-ihtiyac/finansbank-ihtiyac-kredisi.aspx?ref=ABAV2#nasil-basvurabilirim

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.