QNB Finansbank’tan Günde 15 TL’ye 15.000 TL İhtiyaç Kredisi!

QNB Finansbank, müşterilerinin her ihtiyacına özel uygun faiz oranlarıyla günde 15 TL’ye 15.000 TL İhtiyaç kredisi kampanyası düzenlendi.

QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası

QNB Finansbank, tüm müşterilerinin ihtiyaçlarına özel uygun faiz oranları, avantajlı ödeme planlarıyla başvuru yapabilecekleri anında ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

Düzenlene kredi kampanyası kapsamında bireylerin başvuru için banka şubelerine gitmelerine, saatlerce sıra beklemelerine gerek kalmayıp, banka çeşitli başvuru kanallarıyla müşterilerine kolay finansman imkanı tanımaktadır. Anında kredi başvurusu bankanın internet sitesinden yapılıp, başvuru esnasında T.C. kimlik numaranın, doğum tarihinin ve cep telefon numarasının girilmesi gerekmektedir. Kredinin onaylanıp onaylanmayacağının bilgisi sms yoluyla banka tarafından yapılmaktadır.

QNB Finansbank kredi kampanyasına ilişkin olarak en fazla 35 bin TL finansman verilmektedir. 35 bin TL üzeri krediler için kişilerin banka şubelerine gitmeleri gerekmektedir.

Uygulanan faiz oranı kişilerin findeks kredi notuna göre değişmektedir. Kredi notu yüksek olanlar için düşük faiz uygulanıp, aynı zamanda da kişiye özel ödeme planları oluşturulmaktadır.

46 Ay Vadeli 10.000 TL İhtiyaç Kredisi

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi kapsamında 48 ay vadeli geri ödeme planıyla 10 bin TL kredi temin eden kişiler için yüzde 1,33 faiz uygulandığı zaman yıllık maliyet oranı yüzde 21,2820’ye tekabül etmektedir. Sigorta ücreti hariç tutulmak üzere kredi tahsis ücretiyle birlikte toplamda ödenecek tutar ise 14 bin 390,77 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Yıllık toplam maliyet oranına KKDF ve BSMV dahil edilir ve bu ücretler tek seferlik alınır. 10 bin TL için aylık kredi ödeme tutarı ise 299,80 TL olur. Bireyler isterlerse kampanya dahilinde bu ödemeyi günlük periyotlarda 15 TL olarak da yapabilir.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.