Sabit Faizli ve 48 Ay Vadeli Ödeme Seçeneği ile Taşıt Kredisi Denizbank’tan!

Denizbank, hem yeni otomobil sahibi olmak isteyen hem de ikinci el otomobil sahibi olmak isteyen ancak bu kapsamda yeterli tutarda nakitleri bulunmayanlara özel çeşitli ödeme planları ile taşıt kredisi sunuyor.

Denizbank taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,41 olup, sabittir. Sabit faizli taşıt kredisi  sunan banka, kredi vadesine, kredi tutarına ya da otomobilin türüne göre faiz oranlarında değişiklik yapmıyor.

Taşıt kredisi ödemeleri 3 farklı çeşitte gerçekleşiyor. Bunlar aydan aya eşit tutarlarda ödeme, esnek ödeme ya da müşteri özelinde değişen ödeme yöntemleridir. Müşterilerini düşünen, onların hayallerini gerçekleştirmek isteyen Denizbank, 48 ay vadeye kadar da ödeme imkanı sağlamaktadır.

Kredi kullanımında hayat sigortası ile KASKO yapılması zorunlu tutulmaktadır. Sigortalarını banka aracılığı ile yaptıran bireylerin aylık faiz ödemelerinde ise yüzde 0,02 oranında indirim yapılmaktadır. Taşıt kredisi dosya masrafları için kredi tutarının binde beşi kadar da kredi tahsis cüreti alınmaktadır. Bu ücret tüm müşterilerden bir kez tahsil edilmektedir.

Denizbank taşıt kredisi başvurusu ise 2 farklı şekilde gerçekleşmektedir. Bunlardan biri banka şubeleri, diğeri ise bankanın internet sitesidir. Anında yapılan taşıt kredisi başvuruları 1 iş günü içerisinden değerlendirilmektedir. Sonrasında ise kişilerin gerekli belgeleri yanlarına alarak banka şubelerine gitmeleri, krediye ilişkin evrakları imzalamaları gerekmektedir. Bu işlemlerden sonra ise Denizbank müşterilerinin hesaplarına taşıt kredilerini yatırmaktadır.

Denizbank Taşıt Kredisi faiz oranları 30 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.denizbank.com/bankacilik/bireysel-bankacilik/bireysel-krediler/tasit-kredisi/tasit-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.