40.000 TL Taşıt Kredisi Anadolubank’ta!

Her marka otomobil için 48 aya kadar vade seçeneği ile ödeme planı oluşturulmasına olanak sağlayan Anadolubank, düşük taşıt kredisi faiz oranları ile birlikte taşıt kredisi çekmenize olanak sağlıyor.

Anadolubank 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri ile ödeme planı oluşturmanıza olanak sağlıyor. Taşıt kredisi temin edeceğiniz aracın sahip olduğu proforma fatura bedelinin 50 bin Türk Lirası’na kadar olan kısmının yüzde 70’ine kadar kredi çekmenize olanak sağlayan banka, 50 bin Türk Lirası’nı geçen kısmın da yüzde 50’sine kadar taşıt kredisi imkânı sağlıyor.

Banka tarafından düzenlenen taşıt kredisi kampanyasından faydalanmak için yanınıza nüfus cüzdanınızı ya da sürücü belgenizi, gelir belgenizi, ikâmet ettiğiniz adresi gösteren belgeyi ve proforma fatura bedelini alarak size en yakın Anadolubank şubesini ziyaret ederek kredi başvurusunu gerçekleştirebilirsiniz.

40.000 TL Taşıt Kredisi Faiz Oranları ve Ödeme Planı

Anadolubank tarafından düzenlenen taşıt kredisi ürününden 40 bin Türk Lirası tutarında talep etmeniz ve 48 ay vade seçeneği ile ödeme planı talep etmeniz halinde banka tarafından uygulanacak aylık sabit taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,50 olurken, ödeme yapacağınız aylık ödeme yapacağınız eşit taksit tutarı bin 251 Türk Lirası’na, toplam geri ödeme yapacağınız tutar ise 60 bin 75,36 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Bu ödeme planı 5 Ekim 2017 tarihi itibariyle aşağıda  yer alan bağlantı vasıtası ile Kredi360 ziyaretçileri için özel olarak hazırlanmıştır.

Aynı zamanda Kredi360’ta yer alan krediler kategorisini ziyaret edip, bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyaları hakkında kapsamlı bilgi alabilir, ihtiyacınız ve bütçeniz için en uygun kredi türleri hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.