Şekerbank’tan 10.000 TL SMS ile Kredi!

Şekerbank, yüzde 2,22’den başlayan faiz oranlarıyla müşterilerine sms kredi kampanyası sunuyor.

Şekerbank’tan SMS Kredisi Kampanyası!

Şekerbank sms kredisi kampanyası faiz oranları yüzde 2,22’den başlamaktadır. Faiz oranlarının değişimi vade sürelerine bağlıdır. 24 aya kadar olan vade sürelerinde yüzde 2,22 faiz uygulanırken, 24 aydan 48 aya kadar olan vade süresinde ise yüzde 2,23 oranında faiz uygulanmaktadır.

İhtiyaç kredisi başvurusu sms ile yapılmaktadır. Bunun için müşterilerin Kredi kelimesini, T.C. kimlik numarasını arasında bir boşluk bırakarak 1953’e mesaj atmaları gerekmektedir. Eğer kredi onaylanırsa banka bilgilendirme mesajı gönderip, müşterilerinin hesaplarına finansmanlarını transfer etmektedir.

SMS krediyle finansman temin eden kişilerin sigorta yaptırmaları istenmektedir. Sigorta ödemeleri bireylerin demografik bilgilerine göre farklılık göstermektedir. Dosya masrafı ücretleri için kredi tutarının binde beşi kadar ücret tahsil edilir. Bu ücret ise herkesten bir kez alınır.

SMS ile 10.000 Bin TL Anında Kredi!

Şekerbank sms ile anında kredi kampanyasından 10 bin Türk Lirası alan bir kişinin aylık kredi ödemesi 48 ay vadeli ödeme planında 372 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Alınacak ücretlerin toplamı 52,5 Türk Lirası olurken, bu ücrete banka sigorta muamele vergisi ile kredi kaynak destekleme fonu da dahil edilmektedir. Aylık toplam maliyet oranı yüzde 3,1442, yıllık toplam maliyet oranı ise yüzde 37,7309 olmaktadır.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 26 Temmuz 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.sekerbank.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/ihtiyackredileri/sms-kredi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.