Şekerbank’tan 120 Ay Vadeli 80.000 TL Konut Kredisi ve Detayları!

Kira ödemekten usanıp artık kendi evinin sahibi olmak isteyenlere Şekerbank uygun faizli konut kredisi sunuyor.

Müşterilerinin hayallerini süsleyen evlere en uygun ödeme planları ve faiz oranları ile kavuşturan Şekerbank, 10 yıla kadar uzanan ödeme imkanları sağlıyor.

Aynı zamanda çeşitli konut kredisi ödeme imkanları sağlayan banka, eşit taksitli konut kredisi, artan taksitli konut kredisi ve esnek ödemeli konut kredisi ürünleri sunuyor.

Satın alınmak istenen evin yüzde 80’lik payı kadar konut kredisi desteği veren banka, düzenlenen ödeme planından önce tüm kredisini kapatmak isteyen müşterilerinden bir miktar ücret kesintisi yapıyor. Eğer müşterileri kredilerinin tamamını kapatmak istediklerinde geriye kalan vade süresi 36 ay ya da 36 aydan daha kısa bir süre ise kredi tutarının yüzde 1’i kadar erken ödeme ücreti alınıyor. Eğer bu süre 36 aydan fazla ise kredi tutarının yüzde 2’si kadar ücret alınıyor.

Konut kredisi başvurusunda kefil istenmiyor. Yalnızca satın alınan konutların üzerine ipotek konuluyor. İpotek konulmasının nedeni ise krediyi alan kişinin krediyi ödeyememesi, ödeyemeyecek durumda hastalığa yakalanması ya da ölmesidir. Ancak müşterilerin bilmesi gereken önemli bir husus söz konusudur. Banka kredi değerlendirmeleri sonrasında müşterilerinden kefil isteyebilmektedir.

120 ay vadeli konut kredisi sunan Şekerbank, sabit faizler kullanmaktadır. Faiz oranları yüzde 1,29’dur. Bu kapsamda 120 ay vadeli 80.000 TL konut kredisi almak isteyen bir bireyin aylık ödeyeceği kredi miktarı bin 314,30 Türk Lirası olur. 400 TL tahsis ücreti talep edilip, bu ücret herkesten yalnızca bir kez alınır.

Şekerbank konut kredisi faiz oranları 12 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.sekerbank.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/konutkredihesapla

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.