Şekerbank’tan İhtiyaçlara Çözüm Olan Kredi!

Şekerbank, düzenlediği 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri ve uygun faizleri barındıran ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte yaz aylarında ihtiyaç duyacağınız tüm miktarlar için destek sunmaya devam ediyor.

Şekerbank, yaz aylarında ihtiyaç duyacağınız tadilat masrafları, seyahat masrafları, tatil masrafları, eğitim masrafları, sağlık masrafları, dekorasyon masrafları gibi tüm acil masraflarınıza uzun vade seçenekleri ve düşük faiz oranları eşliğinde çözüm olacak bir ihtiyaç kredisi kampanyası hazırladı. Hem size en yakın Şekerbank şubesi üzerinden, hem SMS göndererek mobil olarak, hem internet sitesi ve mobil bankacılık üzerinden, hem de Şekerbank ATM’leri üzerinden rahatlıkla kredi başvurusu gerçekleştirebileceğiniz bu kredi için herhangi bir alt ve üst limit bulunmuyor.

Kefilsiz İhtiyaç Kredisi

Şekerbank, kefilsiz bir şekilde temin edeceğiniz ihtiyaç kredisi için sizden çalışma durumunuza ve varsa ek gelir durumunuza göre düzenlediğiniz belgeleri eksiksiz bir şekilde hazırlamanızı talep ediyor. Memur ve ücretli çalışanlar için maaş bordrosu, maaş cüzdanı gibi belgelerin yanı sıra, ev ya da iş yeri vasıtasıyla kira geliri elde edenlerden de kira kontratı gibi belgelerin yanınızda bulunması, Şekerbank’tan temin edeceğiniz ihtiyaç kredisi için oldukça önemli.

Kredi başvurusu aşamasında yanınızda bireysel nüfus cüzdanınız ya da ehliyetiniz ve güncel ikâmet adresinizi gösteren, adınıza düzenlenmiş faturalardan bir tanesinin yanınızda bulunması da Şekerbank’ın talep ettiği diğer belgeler arasında yer alıyor.

Özellikle tarım işçilerine ve iş verenlerine yönelik düzenlediği kredi kampanyaları ile oldukça geniş bir müşteri ağına sahip olan Şekerbank, şimdi 18 yaşını doldurmuş tüm vatandaşlar için en uygun kredi kampanyasını hazırlamaya uğraşıyor.