TEB’den Avantajlı Ödeme Planlarıyla 120.000 TL Konut Kredisi!

Türk Ekonomi Bankası, müşterileri hayallerinde eve kavuşsunlar diye uygun faiz oranlarıyla konut kredisi paketi sunuyor.

TEB’den Uygun Faiz ve Ödeme Planıyla Konut Kredisi!

TEB Konut kredisi kampanyasının faiz oranları sabit olup, yüzde 1,49 olarak belirlenmiştir. En uzun vade süresi 180 ay olarak belirlenip, bu süreden daha uzun süreli vadelendirme yapılmamaktadır. Vadelere göre kredi faiz oranları değişmeyip, kişiden kişiye göre faiz oranlarında değişiklik yapılması mümkündür.

Uzun vade ve düşük faiz oranlarıyla kredi imkanı sağlayan banka, müşterilerine kira öder gibi ev sahibi olmalarını istemektedir. Konut kredisi başvuruları hem banka şubelerinden hem de bankanın internet sitesinden ön onaylı olarak yapılabilmektedir. İnternetten konut kredisi başvurusu yapacak kişilerin kişisel bilgilerini eksiksiz girmeleri gerekmektedir. Kredi onayı halinde gerekli belgeler tamamlanarak, banka şubelerinin ziyaret edilmesi gerekmektedir. Bu belgeler; T.C. kimlik numaranın bulunduğu kimlik cüzdanı, gelir belgesi, ikametgah belgesi eve ilişkin evraklardır. Banka kredi kullandırımında evin üzerine ipotek koymaktadır. İpotek, kredi ödemeleri bittiğinde kaldırılmaktadır.

TEB’den 120 Ay Vadeli 120 Bin TL Konut Kredisi

TEB Konut kredisi kapsamında 120 ay vadeli ödeme planıyla 120 bin Türk Lirası kredi temin eden kişilerin aylık kredi ödemesi 2 bin 152,96 Türk Lirası, toplam geri ödemesi ise 258 bin 355,25 Türk Lirasına tekabül etmektedir. İpotek tesis ücreti hem evin konumuna hem de metrekaresine göre farklılık göstermektedir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 2 Ağustos 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.teb.com.tr/sizin-icin/konut-kredisi-urunlerimiz/

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.