TEB’den Sabit Faizli, 60 Ay Vadeli Arsa Kredisi!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), arsa almanın hayalini kuran, yatırım yapmak için arsa satın almak isteyenlere özel kredi kampanyası düzenledi.

Arsa Kredisi Kampanyası düzenleyen Türk Ekonomi Bankası, yüzde 1,45 oranında faiz uygulayarak 60 aya kadar vadelendirme yapma imkanı tanımaktadır. Sabit faizli arsa kredisi sunan TEB, müşterilerine avantajlı koşullar sunmaktadır.

Müşterilerinin aylık gelir bütçelerini inceleyen, incelemeler doğrultusunda müşterilerine en uygun arsa kredisi ödeme planını düzenleyen  TEB, kredi kapsamında aynı zamanda teminat istemektedir. Bireyler teminat olarak satın aldıkları arsayı yahut varsa başka gayrimenkullerini gösterebilmektedir. Gayrimenkul için ilk aşamada ekspertiz raporu çıkartılır. Ekspertiz raporunun sonucuna göre de değerin yüzde 60’ı kadar arsa finansmanı verilir.

Uygun faizli arsa kredisi imkanı tanıyan Türk Ekonomi Bankası, kredi başvurusu esnasında müşterilerinden nüfus cüzdanlarını yahut ehliyetlerinin fotokopilerini, gelir belgelerini ve ipotek alınacak gayrimenkule ait tapu fotokopisini istemektedir. Gelir belgesi kişi özelinde farklılık göstermektedir. Ücretli çalışan bireylerin maaş bordrolarını ya da antetli kağıda iş yeri tarafından imzalanmış şirket yazısı getirmesi, kamu çalışanlarının maaş hesap cüzdanlarını, serbest meslek sahipleri ya da şirket ortağı olanların ise vergi levhası, Ticaret Sicil Gazetesi ve son  3 yıla ait bilanço getirmeleri gerekmektedir. Başvurular yalnızca banka şubelerinden yapılmaktadır. Kefilsiz olarak sunulan kredi için yapılan değerlendirme sonrasında kefil istenebilmektedir.

Türk Ekonomi Bankası arsa kredisi faiz oranları 28 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.teb.com.tr/sizin-icin/arsa-kredisi/

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.