Türkiye Finans Katılım Bankası Taşıt Finansmanı

Hem sıfır kilometre hem de ikinci el araçlar için Türkiye Finans Katılım Bankası taşıt finansmanı kampanyası sunuyor.

Türkiye Finans Katılım Bankası taşıt finansmanı ile hem sıfır kilometre araç alırken duyduğunuz nakit ihtiyacını hem de ikinci el araç alırken duyduğunuz nakit ihtiyacınızı en uygun vadelerde, faizsiz kullanabilirsiniz.

48 ay vadeye kadar kredi taksitlendirme seçeneği bulunan taşıt finansmanında banka müşterilerinin aylık bütçe gelirlerine göre en uygun ödeme planı seçenekleri sunuyor. 48 ay vadeye kadar ödeme imkanları sunulan kredide uygulanan kar payı oranları değişiklik gösteriyor. 24 ay vadeli taşıt finansmanın yararlanmak isteyen müşteriler aylık bazda yüzde 1,20 oranında, 25 ile 36 ay arasında vade seçeneğini tercih eden müşteriler için aylık yüzde 1,23 ve 37 ile 48 ay arasında kredi vadesi tercih edecek müşteriler için ise aylık yüzde 1,26 oranında  kar payı uygulaması yapılıyor.

Taşıt finansmanı başvurusundan bulunmak isteyen müşterilerin Türkiye Finans Katılım Bankası şubesine gitmesi gerekiyor.  Katılım bankacılığı prensiplerini yerine getiren her birey şubeye giderken yanlarında kimlik cüzdanlarını yahut sürücü belgelerini, aylık gelir durumlarını gösteren bir belge ve satın alacakları aracın belgelerini bulundurmaları gerekiyor. Araç sıfır kilometre proforma faturası, ikinci el ise ruhsat fotokopisi getirilmesi gerekiyor. Bu belgelere ek olarak ikamet adresini gösteren bir belge ve bankanın sizden isteyebileceği ek belgelerin de bulunması gerekiyor. İkamet belgesi son 3 ay içerisinde ikametgahınızın kayıtlı olduğu faturalarınızdan biri olabilir.