Türkiye Finans’tan Konut Kredisi Kampanyası

Türkiye Finans Katılım Bankası aylık yüzde 0,93’ten başlayan kâr payı oranları ile birlikte hayalini kurduğunuz konut için ihtiyaç duyduğunuz finansmanı sizlere sağlıyor.

120 aya varan vade seçenekleri içerek Türkiye Finans Katılım Bankası konut finansmanı ile siz de sahip olmak istediğiniz ev için ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin edebilirsiniz. 4 farklı ödeme planı sunan Türkiye Finans, bütçeniz, gelir durumunuz ve talebiniz için en uygun konut kredisi için kolaylık sağlıyor.

İsterseniz giderek artan bir taksit tutarı üzerinden ödeme yapmaya başlamak amacıyla artan taksitli konut finansmanını tercih edebilir, isterseniz ilk etapta yüksek taksitlerden başlayıp, giderek azalan bir taksit tutarı belirleyerek azalan taksitli konut finansmanını kullanabilirsiniz. Ara ödeme yapma gücüne sahipseniz, ara ödeme tarihleri belirleyerek taksit yükünüzü hafifletmek adına ara ödemeli konut finansmanından faydalanabilirsiniz. Ya da gelir durumunuza hakim bir değişken ödemeli konut finansmanı tercihi yaparak, ödeme planınızı özgürce oluşturabilirsiniz.

120 aya varan vade seçenekleri içerek Türkiye Finans Katılım Bankası konut finansmanı, gerekli belgeler ile birlikte size en yakın Türkiye Finans şubesine giderek başvurup, temin edebileceğiniz bir finansman örneği olarak biliniyor. Ortalama 24 saatlik bir onay süreci sonrasında sonuçlanan konut finansmanının başvuru aşamasında da herhangi bir kefil şartı bulunmuyor.

Kredi tutarınızın yüzde 0,5’i kadar kredi tahsis ücreti talebinde bulunan Türkiye Finans Katılım Bankası, teminat için gerçekleştirilecek ipotek tesisi için 150 Türk Lirası ve gayrimenkul değeri için yapılacak olan ekspertiz raporu için de 525 Türk Lirası tutarında masraf talep ediyor. Finans Katılım Bankası, vade tercihlerine göre farklı kâr payı oranları uyguluyor.