120 Ay Vadeli 50.000 TL Konut Kredisi Anadolubank’tan!

Anadolubank, 120 aya varan ödemeler ve uygun faiz oranları ile müşterilerini konut sahibi yapıyor.

18 yaşından büyün ve aylık gelirlerini belgeleyebilen herkesi konut sahibi yapan Anadolubank, 120 ay vadeli yüzde 1,20 oranında sabit faizli konut kredisi imkanı sağlıyor. Faiz oranları ödeme miktarlarına ve ödeme sürelerine göre değişmiyor. Müşteriler ödeme planlarını kendileri oluşturabilmektedirler.

Kredi kapsamında sigorta ve kefil zorunludur. Sigorta kredi ödemeleri boyunca yenilenmesi gerekmektedir. Satın alınan evin tapusunun getirilmesi zorunludur. Tapunun fotokopisi alınır. Satın alınan evin değerinin yüzde 75’ine kadar kredi verilir. Kefil gösterilmezse evin değerinin yalnızca yüzde 50’sine kadar kredi verilir. Satın alınan evlerin inşaatlarının tamamlanmış, kat irtifakı ya da kat mülkiyetinin alınmış olması gerekmektedir.

50.000 TL Konut Kredisi Ödeme Planı

10 yıla vadeye kadar uzanan kredi ödemesi ile Anadolubank’ın sunduğu Konut Finansman’ından 50 bin Türk Lirası tutarındaki finansmandan yararlananların aylık kredi ödemesi 788,40 Türk Lirası yapmaktadır. Uygulanan faiz oranı yüzde 1,20’dir. 50 bin Türk Lirası için tahsis ücreti 250 Türk Lirasıdır. Bu ücret yalnızca bir kez alınır. Konut kredisi başvurusunda bireylerin satın alınan evin belgeleri haricinde nüfus cüzdanının aslı ya da fotokopisinin ve gelir belgesinin muhakkak getirilmesi gerekmektedir.

Anadolubank Konut Kredisi faiz oranları 23.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://isube.anadolubank.com.tr/ibanking/open.html?firstPage=INDIVIDUAL_LOAN_RATES.js&loginPage=WEB_PAGE_LOGIN.guiml&language=tr

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.