Türkiye İş Bankası’ndan 30.000 TL Konut Kredisi!

Türkiye İş Bankası kurulduğu günden bugüne kadar tatil, sağlık, otomobil, motosiklet, ev ve benzeri gibi tüm ihtiyaçlara yönelik kredi kampanyaları düzenleyerek müşterilerine yardımcı olmaktadır.

Türkiye İş Bankası şimdide müşterilerinin her ay sabit taksitlerle ödeyebilecekleri yahut kendi bütçelerine göre kendi ödeme planlarını kendilerinin oluşturduğu konut kredisi sunuyor.

Esnek ve çeşitli kolaylıklar sağlanarak düzenlenen konut kredisi ödeme planı maksimum 120 ayla sınırlıdır. Ödemeler indirimli, ana para ödemeli, düşük taksitlerle başlayan ya da tam tersi olacak şekilde yüksek taksitler başlayan yahut ara ara toplu ödeme gerçekleştirmek isteyenler için ise balon ödemeli konut kredisi sunulmaktadır.

Türkiye İş Bankası konut kredisi başvurusunda başvuruda bulunanın nüfus cüzdanı, gelir belgesi ve gerekli görülmesi halinde ise ikametgah belgesi istenmektedir. Ayrıca bunlara ek olarak satın alınan konutun tapu fotokopisi talep edilmektedir.

Türkiye İş Bankası 30.000 TL Konut Kredisi Ödeme Planı

60 ay vadeli 30.000 TL konut kredisi için yüzde 1,25 faiz uygulanıp, aylık kredi taksidi 713,70 Türk Lirasına, toplam geri ödenecek konut kredi tutarı ise 42 bin 822,00 Türk Lirasına tekabül ediyor.

120 ay vadeli 30.000 TL konut kredisi için ise yüzde 1,25 faiz uygulanıp, aylık taksit 484,00 Türk Lirası, geri ödenecek kredi tutarı ise 58 bin 80,00 Türk Lirası yapmaktadır.

Sabit faizli konut kredisi sunulup, faiz oranı yüzde 1,25’tir.

Konut kredisine ilişkin olarak ekspertiz ücreti, tahsis ücreti, ipotek tesisi ücreti ve sigorta ücreti alınmaktadır. Hayat sigortası kişiye göre, ekspertiz ücreti, ipotek tesisi cüreti ve konut sigortası eve göre değişmektedir.

Türkiye İş Bankası Konut Kredisi faiz oranları 05.08.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/krediler/kredi-hesaplama/Sayfalar/kredi-hesaplama.aspx#Taksit_ev

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.