Türkiye İş Bankası’ndan Anında 10.000 TL İhtiyaç Kredisi ve Detayları

Çocuklarımızın eğitim harcamaları, sağlık sorunları, düğün giderleri gibi ihtiyaçlarımızda bankalara kredi başvurularında bulunuruz. Her ne kadar ilk yaptığımız yakınlarımızdan borç istemek olsa da bir çoğumuz sonrasında kredi başvurusunda bulunmayı ve kredi almayı düşünür.

Ancak bazı krediler hemen onaylanırken, bazıları için bazı süreçler gerekir. Bunun için bir çok kriter bulunur. Yine benzer şekilde bazı kredilere hemen başvuru yapabiliyorken de bazı krediler için bir çok evrak, imza, belli başlı bir kaç süreç gerekir.

Türkiye İş Bankası da bu kapsamda müşterilerini yormadan, hemen başvurularını gerçekleştirebileceği anında ihtiyaç kredisi sunuyor. Anında ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için Türkiye İş Bankası’nın şubesine gidilmesi zorunlu olmuyor. Müşteriler bulundukları yerden cep telefonları ile internet üzerinde kredi başvurularını yapabiliyor.  Ancak anında kredi başvurularında da bazı kriterler mevcuttur. Bunlardan biri kredi üst limiti belirlenmiştir. Yani bireyler internet üzerinden gerçekleştirdikleri başvurularda maksimum 25.000 TL’ye kadar finansman temin edebiliyor. Bankanın başvuruları incelemesi sonrasında onay gelirse vadesiz hesaplara finansmanlar gönderiliyor.

48 ay vadeli ihtiyaç kredisi sunan Türkiye İş Bankası, yüzde 1,29 ve yüzde 1,35 oranında faiz uyguluyor. Faiz oranları kredinin sigortalı ve sigortasız olarak temin edilmesine göre değişiyor. Yani krediye ilişkin olan hayat sigortası ücreti ödemesini yapan bireyler yüzde 1,29 faiz oranı ödemesi yapıyorken, bu ödemeyi yapmayan bireyler yüzde 1,35 faiz oranı ödemesi gerçekleştiriyor. Şimdi bunu bir örnek ile inceleyelim.

Hayat sigortasından yararlanmak ve yararlanmak istemeyen iki farklı birey 48 ay vadeli 10.000 TL İhtiyaç kredisi aldıkları zaman ödeyecekleri faiz oranları sırası ile yüzde 1,29 ve yüzde 1,35 oluyor. Aylık kredi taksitleri ise sırası ile 502 ve 506 TL oluyor. Hayat sigortası ücreti kişinin yaşına, aldığı kredi tutarına, vade süresine göre çeşitli kriterlere göre değişiklik gösteriyor. 35 yaşındaki bir bireyin 48 ay vadeli 10.000 TL kredi aldığını varsaydığımız zaman hayat sigortası ücreti 67 TL’ye tekabül ediyor. Tahsis ücretleri değişmiyor ve her iki bireyin ödemesi gereken bu ücret 50 TL oluyor.

Türkiye İş Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları 13 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/krediler/aninda-kredi/Sayfalar/aninda-kredi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.