Garanti Bankası’ndan Yüzde 1,29’dan Başlayan Faiz Oranları ile Yaz Kredisi Kampanyası!

Geniş bir şube ağına sahip olan Garanti Bankası, yaz döneminde müşterilerine özel uygun faiz oranları ve uygun ödeme planları ile ihtiyaçlar kapsamında Yaz Kredisi Kampanyası düzenledi.

Garanti Bankası yaz kredisi kampanyası faiz oranları yüzde 1,29’dan başlayıp, 48 ay vadeye kadar uzanan ödeme planı imkanları sağlanmaktadır. Faiz oranları uzatılan vade süresi ve alınan kredi tutarına göre değişmektedir.

Banka, kendi internet şubesi ile mobil şubesi üzerinde de anında ihtiyaç kredisi başvuru yapma imkanı vermiştir. Banka anında başvurularda kredi üst limiti belirlemiştir. Bu limit 25 bin Türk Lirasıdır. Bankaya gidip başvurularını yapacak bireyler için kredi üst limiti yoktur. Aylık gelir belgelerinin incelenmesi sonucunda müşterileri 25 bin Türk Lirasında da fazla kredi alabilmektedirler. Banka kredinin binde beşi kadar dosya masrafları için kredi tahsis ücreti tahsil etmektedir. Bu ücret bireylerden kredi ödeme vadesi boyunca bir kez alınmaktadır.

Örneğin; 48 ay vadeli 50 bin Türk Lirası almak isteyen bir bireyin banka şubesine gitmesi gerekmektedir. 50 bin Türk Lirası için ödenmesi gereken kredi tahsis ücreti 250 Türk Lirası olmaktadır. Aylık kredi taksidi 2 bin 225,76 Türk Lirası olurken, bankanın uyguladığı faiz oranı ise yüzde 1,34’tür. Kredisini erken kapatmak isteyen müşterilerden erken kredi kapama ücreti tahsil edilmektedir. Kredi kapama talebi sırasında geriye kalan vade süresi 36 ay ya da daha az bir süre ise yüzde 0,1 oranında, 36 aydan fazla ise yüzde 0,2 oranında ücret alınmaktadır.

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları 10.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/krediler/ihtiyac-kredisi-kampanyasi.page#calcContent=UID412696e

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.