Türkiye İş’ten Sigortasız, Anında 50.000 TL Ev Kredisi!

Türkiye İş Bankası, ev almak isteyenlere her ay sabit taksit tutarları ile ödemelerini yapabilecekleri ev kredisi sunuyor.

Uygun faizli oranları ile konut kredisi sunan Türkiye İş Bankası, 120 aya kadar varan çeşitli ödeme seçenekleri ile finansman desteği veriyor.

Türkiye İş’in konut kredisinde uyguladığı faiz oranları yüzde 1,14’ten başlıyor. Faiz oranları kişilerin kredi ödemelerinde DASK, konut ve hayat sigortalarını yaptırmalarına veya yaptırmamalarına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Sigorta ödemeleri kişiden kişiye, satın alınacak olan evden eve göre değişiklik gösterip, sigorta yaptıranlar için yüzde 1,14 oranında, yaptırmayanlar için ise yüzde 1,19 oranında faiz uygulanıyor.

En uygun konut kredisini sunmak için indirimli, ana para ödemeli, artan ya da azalan taksitler ile ödemeli ya da balon ödemeli olmak üzere çeşitli türlerde, bütçeye de uygun olacak şekilde ödeme planları hazırlayan Türkiye İş Bankası, söz konusu kampanya dahilinde aynı zamanda da anında kredi imkanı sağlıyor.

Anında konut kredisi başvurusu bankanın internet sitesinden ilgili kampanyanın bulunduğu sayfadan kredi başvuru formunun doldurulması ile yapılıyor. Ancak bu ön başvuru niteliği taşıyıp, kredinin onaylanması durumunda müşterilerin yanlarına nüfus cüzdanlarını, gelir belgelerini, ikamet belgelerini ve satın alacaklara eve ait belgeleri alıp banka şubelerine gitmeleri gerekiyor. Evin yüzde yüzü kadar kredi imkanı sağlanmayıp, ekspertiz raporu oluşturuluyor ve bu rapora göre kredi veriliyor. Kredinin teminatı için ise ev ipotek ediliyor.

50.000 TL Konut Kredisi ve Ödeme Planı

Türkiye İş Bankası’ndan 120 ay vadeli 50 bin TL ev kredisi alan kişilerin sigorta yaptırmaları durumunda aylık kredi taksidi 766,74 TL, geri ödeyecekleri toplam tutar 92 bin 8,80 TL,  tahsis ücreti 250 TL, ipotek tesis ücreti ise 110,63 TL olmaktadır

Ancak bireyler aynı krediyi sigorta yaptırmadan alırlarsa aylık taksit tutarı 784,77 TL, geri ödeyecekleri toplam tutar 94 bin 172,40 TL olup, tahsis ücreti ile ipotek tesis ücreti değişmemektedir.

Türkiye İş Bankası konut kredisi faiz oranları 29 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/krediler/kredi-hesaplama/Sayfalar/kredi-hesaplama.aspx#Taksit_ev

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.