Uygun Koşullarda Ev Sahibi Yapan Konut Finansmanı Türkiye Finans’tan!

Türkiye Finans Katılım Bankası, müşterilerinin uygun koşullarda ev sahibi olabilmesi için yüzde 1,03’ten başlayan kar payı oranları ile konut finansmanı düzenledi.

Her müşterisinin bütçesine uygun olarak çeşitli ödeme planları düzenleyen Türkiye Finans Katılım Bankası, 4 farklı şekilde kredi geri ödeme imkanları sağlamaktadır.

Ödemelerim yükselerek ya da düşerek gitsin diyen müşterilerine özel artan ve azalan taksitlerle, ara ara ödeme gerçekleştireyim diyen müşterilerine özel ara taksit ödemeleri ve  bazı aylarda çalıştığım yerden prim alıyorum ya da farklı bir sebepten dolayı taksitlerim esnek olsun diyen müşterilerine özel değişken taksitli konut finansmanı sunan Türkiye Finans Katılım Bankası, her müşterisini uygun koşullarda konut sahibi yapmak istiyor.

Türkiye Finans Katılım Bankası konut finansmanı kar payı oranları vadelere göre artarak gitmektedir. 3-12 ay arasında yüzde 1,03, 12-24 ay arasında yüzde 1,08, 24-36 ay arasında yüzde 1,09, 36-48 ay arasında yüzde 1,10, 48-96 ay arasında yüzde 1,12 oranında kar payı uygulayan banka, 96-108 ay arasında yüzde 1,13 ve 108-120 ay arasında yüzde 1,14 oranında kar payı uygulamaktadır.

Yıllık maliyet oranlarına dosya masraflarını, kar oranını, ekspertiz ve ipotek tesis ücretini dahil ederek hesaplamaları yapan banka, finansmanın binde beşi kadar dosya masrafı tutarı, 150 TL tutarında ipotek tesis, 525 TL ise ekspertiz ücreti istemektedir. Ekspertiz ücreti eve göre farklılık göstermekle birlikte konut sigortası ve DASK ise müşteriye göre farklılık göstermektedir.

Türkiye Finans Katılım Bankası konut finansmanı kampanyası 20.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.turkiyefinans.com.tr/tr-tr/bireysel/konut-finansmani/Sayfalar/konut-finansmani.aspx