Uygun Ödeme Planlarıyla ING Bank’tan Taşıt Kredisi!

Beğendiğiniz araba artık hayal olmaktan öte olduğunu söyleyen ING Bank, müşterilerine 48 ay vadeye kadar uzanan uygun ödeme planlarıyla taşıt kredisi kampanyası sunuyor.

ING Bank’tan Kişiye Özel Ödeme Planlarıyla Taşıt Kredisi!

Güvenilir bayi ağı, hızlı işlem süreci ve müşterilerine özel ödeme planlarıyla taşıt kredisi desteği veren ING Bank, kaskosunu banka aracılıyla yaptıranla uygun faiz oranları uygulamaktadır. Hem yeni araç satın almak isteyenler için hem de ikinci el araç satın almak isteyenler için taşıt kredisi sunan ING Bank, ikinci el araç alımlarında 8 yaşına kadar olanlara finansman vermektedir. Vade süresi en az 3 ay olup, maksimum ise 48 ay olarak belirlenmiştir. Kredi kullanımında kredi tutarının en fazla yüzde 0,5’i kadar dosya masrafı ücreti tahsil edilmektedir. Bu ücret tek seferlik olup, bu orandan fazla olmamaktadır. Taşıt kredisi kapsamında teminat talep edilip, teminat olarak da krediye konu olan araç gösterilebilmektedir.

ING Bank taşıt kredisi başvurusunda nüfus cüzdanı, gelir belgesi, ikametgah belgesi ve araca ait belgelerin getirilmesi gerekmektedir. Banka gerekli görmesi halinde kefil de talep etmektedir.

ING Bank’tan 20.000 TL Taşıt Kredisi ve Ödeme Planı

ING Bank’ın sunduğu taşıt kredisi kapsamında 48 ay vadeli ödeme planıyla 20 bin lira finansman temin eden kişilerin aylık kredi ödemesi yüzde 1,89 faiz oranıyla 688 lira, geri ödemesi gereken toplam tutar ise 33 bin 29 lira olmaktadır. 20 bin lira için dosya masrafı ücreti ise 100 lira olarak hesaplanmaktadır.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 22 Temmuz 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-icin/krediler/tasit-kredisihttps://www.denizbank.com/ihtiyac-kredileri/ihtiyac-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.