Uygun Vade ve Faizleler Taşıt Kredisi Denizbank’tan!

Denizbank, 0 ve 2. el otomobil alımlarında 3 ay taksit ertelemeli taşıt kredisi kampanyası düzenledi.

Denizbank taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,34’ten başlamaktadır. Uygun faiz oranları ve vade süreleri ile müşterilerinin taşıt satın alımlarına kolaylık sağlayan Denizbank, sabit faizli, eşit ya da esnek ödemelerle çeşitli olanaklar sağlamıştır.

Denizbank taşıt kredisi başvurusu için bireylerin gerekli belgeleri alıp, başvuru formunu da doldurarak banka şubelerine gitmeleri gerekmektedir. Banka başvuruları 1 gün içerisinde değerlendirmektedir. Değerlendirmeler sonucunda bireylere olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapılmaktadır. Olumlu geri dönüşün sonucunda anında krediler bireylerin hesaplarına yatmaktadır.

Taşıt kredisi tutarları bazı hesaplamalara göre yapılmaktadır. 0 km araçlarda fatura bedelinin, 2. el araçlarda ise kasko değerinin 50 bin ve altındaki tutarlarda tutarın yüzde 70’ine kadar, 50 bin Türk Lirasının üzerindeki tutarlarda ise yüzde 50’si hesaplanmaktadır. Krediler bu hesaplamalara göre verilmektedir. Örneğin 25 bin ve 50 bin Türk Lirası 50 bine kadar olduğu için direkt yüzde 70’i hesaplanır. Hesap sonucu çıkan sonuç 17 bin 500 Türk Lirası ve 35 bin Türk Lirası olmaktadır. Ancak 50 bini aşan yani 75 bin Türk Lirasında ilk 50 bini hesaplanır, bu da 35 bin Türk Lirasına tekabül etmektedir. Geriye kalan 25 bin Türk Lirasının yüzde 50’si hesaplanır. Bunun sonucu ise 12 bin 500 olarak hesaplanmıştır. 75 bin Türk Lirası için verilen kredi  tutarı 47 bin 500 Türk Lirası olmaktadır.