Vakıf Katılım Bankası’ndan 0 Km ve İkinci El Araçlar için Taşıt Finansmanı

Katılım bankacılığı sektöründe hizmet veren ve ivmeli yükseliş gösteren bankalardan biri olan Vakıf Katılım Bankası, hem sıfır kilometre hem de ikinci el taşıt almak isteyen müşterilerine özel taşıt finansmanı sunuyor.

En uygun taşıt finansmanı kapsamında müşterilerinin bütçelerine uygun olacak şekilde ödeme planları sunan banka, 48 ay vadeye kadar kredi taksitlendirme seçeneği sunuyor. Hem sıfır kilometre hem de ikinci el araçlar için müşterilerinin hayallerini gerçekleştirmek isteyen banka uygun kar payları ile taşıt finansmanı olanağı sunuyor. Vakıf Katılım Bankası’nın sıfır ve ikinci el araçlarda uyguladığı kar payı oranları değişiklik gösteriyor. Sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyen müşterilerine banka yüzde 1,28’den başlayan kar payları uyguluyor. 48 ay vadeye kadar çeşitli ödeme planları sunan Vakıf Katılım Bankası,  vade süresine göre kar payı oranlarında değişiklik yapıyor. 12 ile 24 ay vade arasında ödeme planını tercih eden müşterileri için banka yüzde 1,28 oranında kar payı uyguluyor. 24 ile 36 ay vade arasında ödeme planını tercih eden müşterileri için ise yüzde 1,30, 36 ile 48 ay vade arasında ödeme planını tercih eden müşterileri için ise yüzde 1,32 oranında kar payı uyguluyor.

İkinci el araç sahibi olmak isteyen müşterileri için banka 5 yaşından büyük olan araçlara finansman desteği sağlamıyor. Vakıf Katılım Bankası, 12 ay vadeli taşıt finansmanında yüzde 1,32 oranında kar payı, 12 ile 24 ay arasındaki vadede yüzde 1,34 kar payı, 36 ile 48 ay arasındaki vadede ise yüzde 1,36 oranında kar payı uyguluyor.

Vakıf Katılım Bankası taşıt finansmanı başvurusunda bulunmak isteyen bireylerin banka şubesine gitmeleri, yanlarında da TC kimlik numaralarının bulunduğu bir kimlik (nüfus cüzdanı & sürücü belgesi) aylık gelir durumlarını gösteren bir belge ile birlikte satın alınacak olan aracın belgelerinin bulunması gerekiyor.