Vakıfbank’tan Avantajlı 5.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Yakın dönemde Türkiye Varlık Fonu’na devredilen ve Türkiye’nin en geniş müşteri portföylerinden bir tanesine sahip olan Vakıfbank, 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri ve düşük faiz oranları eşliğinde ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi çekecek kişilerden ön kefil talebinde bulunmuyor. Kefilsiz bir şekilde ihtiyaç kredisi çekilmesine olanak sağlayan banka, ödemelerin de 48 aya kadar uzamasına yardımcı oluyor. Yapılacak kredi ödemesi tutarlarının, ev halkında kişi başına düşen aylık gelir miktarının yarısını geçmeyecek şekilde ayarlanmasını sağlayan banka, kredi vade süresi boyunca da hayat sigortası uygulaması yapıyor.

Vakıfbank’tan ihtiyaç kredisi çekmek için başvurunuzu internet sitesi üzerinden, mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden, Vakıfbank telefon bankacılığını arayarak, Vakıfbank ATM’leri üzerinden ve size en yakın Vakıfbank şubesine giderek gerçekleştirebilirsiniz.

Vakıfbank 5.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Vakıfbank’tan çekeceğiniz beş bin Türk Lirası tutarına tekabül eden ihtiyaç kredisi ürünü için 24 ay gibi kısa bir vade seçeneğiyle ödeme planı talebinde bulunmanız halinde bankanın uygulayacağı aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,45 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit miktarı 256,64 Türk Lirası’na, toplam geri ödeme yapılacak miktar 6 bin 159,16 Türk Lirası’na, kredinin yıllık maliyet oranı ise yüzde 22,9986’ya denk gelecektir.

Bu kredi ödeme planı, 16 Şubat 2018 Cuma günü itibariyle aşağıda yer alan bağlantılar vasıtasıyla banka tarafından sunulan bilgiler doğrultusunda oluşturulmuştur.

http://vakifbank.com.tr/taksitli-ihtiyac-kredisi.aspx?pageID=238

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisine giriş yaparak, bankalar tarafından düzenlenen güncel kredi kampanyaları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.