Garanti Bankası’ndan Uygun Faizli İhtiyaç Kredisi ve Detayları

Türkiye’de yıllardır uzman kadroları ile bankacılık sektöründe hizmet veren, düzenlediği ihtiyaca özel kredi kampanyaları ile müşterilerine çeşitli kolaylıklar sağlayan Garanti Bankası, uygun faizli ihtiyaç kredisi sunuyor.

Garanti Bankası müşterilerine ayrıca anında ihtiyaç kredisi başvurusu kolaylığı da sağlanıp, hem Garanti İnternetten hem de Garanti mobil şubesinden başvuru yapma imkanı vermektedir. Ayrıca kredinin onaylanması halinde yine banka müşterileri şubelere kadar gitmeden finansmanlarını alabilmektedirler. Kredi notunu ile kredi başvurularının değerlendirmesini yapan Garanti Bankası, krediyi onaylaması halinde müşterilerinin hesaplarına finansmanlarını yatırmaktadır. Kredi notu, kredi ve kredi kartlarında çok önemli bir kriter olup, tüm bankaların ilk dikkat ettiği unsurdur.

Garanti Bankası müşterisi olmayan bireylerin ise banka şubelerine gitmeleri ve yanlarında nüfus cüzdanlarını, gelir dokümanlarını ve ikametgah belgelerini getirmeleri gerekmektedir.

48 ay vadeli ihtiyaç kredisi sunan banka, yüzde 1,29’dan yüzde 1,59 arasında değişen faiz oranları uygulamaktadır. Yine söz konusu faiz oranları da kişilerin kredi notlarına göre farklılık gösterir.

Tüm bireysel ihtiyaç kredisi kullanan bireylerden sigorta yaptırmaları istenmektedir. Kredi planlaması yapılırken sigorta ve vergi dahil ücretler toplamı başlığı altında bireylerin ödeyecekleri masraflar çıkartılır. Bu ücrete sigorta primleri, vergi ve tahsis ücreti dahil edilir. BSMV ücreti tahsis ücretine dahil edilmez. Yine benzer şekilde yıllık maliyet oranlarına sigorta primleri dahil edilmez. Sigorta ücretleri her bireyde farklı olmaktadır.

Garanti Bankası Bireysel İhtiyaç Kredisi faiz oranı ve hesaplaması 22 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/krediler/dijital-kredi.page

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.