Yeni Ev Almak İsteyenlere Akbank’tan Sabit Faizli Konut Kredisi!

Kullandığı son teknoloji ve tecrübeli uzman kadrosu ile geniş çerçevede bulunan bireysel ve kurumsal müşterilerine en iyi hizmeti veren Akbank, müşterilerine özel sabit faizli konut kredisi kampanyası düzenledi.

Eski evini satıp yeni eve sahip olmak müşterileri için 1 yıl içerisinde eski evin satılması koşulu ile satın alınan yeni evin yüzde 100’lük payı kadar konut finansmanı veren Akbank, eğer müşterilerinin satacakları evin değerinden düşük tutarsa satmak zorunda kalmazlar. Belirlenen süreç sonrasında evlerini satan bireyler bankadan aldıkları konut finansmanın yüksek miktarını ara ödeme seçeneği ile kapatabilmektedirler. Çoğu banka erken ödeme, ara ödeme gibi durumlar sonucunda finansmanın büyük bir kısmının erkenden ödenmesinde belli oranlarda erken ödeme ücreti alırlar. Ancak Akbank Müşterileriler, ara ödeme seçeneği ile konut finansmanın büyük bir kısmını kapattıklarında yüzde 2 oranında erken ödemeden dolayı kapama ücreti ödemek zorunda da kalmazlar.

En uygun konut kredisini sunan Akbank, eşit taksitli kredi ödemesi seçeneği ile müşterilerine kredi ödemelerinde yardımcı olup, onları zorlamak, aylık ödemeleri değiştirmez. Konut kredisi faiz oranları piyasada meydana gelen faiz dalgalanmalarından etkilenmez, kredi vadesi boyunca sabit kalır. Her sene aylık gelirlerinizde sadece enflasyon kadar artış meydana gelse bile konut kredisi taksit ödemeleri gelire oranlandığı zaman düşeceği için, çok daha rahat ödemeler gerçekleştirmiş olursunuz.

120 ay vadeli konut kredisi imkanı veren Akbank, ekspertizin oluşturduğu raporun yüzde yüzlük payı kadar finansman vermektedir. Akbank konut kredisi başvuruları banka şubelerinde gerçekleşip, bireylerin bankaya giderken yanlarına kimlik cüzdanlarını, ikametgah belgelerini, eski ve yeni eve ait belgeleri getirmeleri gerekmektedir.