Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Başvurusu ve Detayları

Teknolojik alt yapısını geliştiren, dijital bankacılık alanındaki faaliyetlerini büyüten, şube ağını her geçen gün artıran Ziraat Bankası, müşterilerinin ihtiyaçlarında onların yanında oluyor.

Birden çok ihtiyaç kredisi başvuru kanalı olanağı ve 48 ay vadeli ödeme planları ile müşterilerinin yanında olan, onlara kolaylıklar sağlayan, destek olan Ziraat Bankası, müşterilerine istedikleri zaman istedikleri şekilde ödeme planı oluşturma imkanı sağlıyor. İhtiyaç Kredisi faiz oranları ise yüzde 1,19’dan başlıyor.

Banka kredi kapsamında bireylerden teminat almaktadır. Bu teminat ya kefil ya da gayrimenkul üzerine ipotek tesisi koyarak gerçekleştiriliyor. İpotek tesisi kredi ödemeleri sona erdiğinde kalkıyor, kefilli ihtiyaç kredisi başvurusu yapılması durumunda ise kefillerinde de başvuru sırasında gerekli belgeleri getirmeleri gerekiyor.

Banka internet şubesinden anında ihtiyaç kredisi başvurusu imkanı sağlıyor. Kredi başvuruları değerlendirilip, onaylandıktan sonra bireylerin banka şubelerine yanlarına istenilen belgeleri de getirip gitmeleri gerekiyor. Bireylerden başvuru formu, T.C. kimlik numarasının yazılı olduğu ehliyet, pasaport ya da kimlik cüzdanından birinin fotokopisi, çalışma durumuna göre gelir belgesi istenmektedir. Değerlendirme sonrasında bireylerden ek belgeler de istenebilmektedir.

Başvuru kanalları ise şubeler, internet sitesi ve internet şubesi, Ziraat mobil şubesi, Çağrı Merkezi ve ATM’lerdir.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları 05.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.ziraat.com.tr/tr/diger/HesaplamaAraclari/Pages/KrediHesaplama.aspx

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.