Ziraat’ten 48 Ay Vadeli 25.000 TL Taşıt Kredisi ve Ödeme Planı

Ziraat Bankası’ndan hem  0 km otomobil almak isteyenlere hem de ikinci el otomobil almak isteyenlere 48 ay vadeli ödeme planı ve uygun faizli taşıt kredisi sunuyor.

Ziraat Bankası taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,13’den başlıyor. Tüm müşterilerinin aylık aldıkları maaş ile doğru orantılı ödeme planı düzenleyen banka, herkese kolaylık sağlıyor, kimseyi zorlamıyor.

Aylık kredi ödemeleri alınan maaşın yüzde 50’sinden fazla olamıyor.

En uygun taşıt kredisini sunmak için müşterilerine çeşitli türlerde ödeme imkanları sağlayan Ziraat Bankası, aynı zamanda yine çeşitli türlerde de başvuru yapma olanakları sağlıyor.

İkinci el otomobil almak için Ziraat Bankası’ndan taşıt kredisi alacakların araçlarının 5 yaşından büyük olmaması gerekiyor. Banka araç üzerine ipotek koyup, krediyi teminat altına alıyor. Tüm ödemeleri bittiğinde ise otomobil üzerinde ipotek kalkıyor.  Ayrıca tüm kredi ödemeleri süresi boyunca hayat sigortası ile kasko yapılması mecburi tutuluyor.

25.000 TL Taşıt Kredisi Ödeme Planı

48 ay vadeli 25.000 TL tutarında Ziraat Bankası taşıt kredi alan bir kişinin aylık faiz ödemesi yüzde 1,13’tir. Aylık taşıt kredisi taksidi 711,99 Türk Lirası olmaktadır. Bu kapsamda yıllık maliyet oranı yüzde 17,8815’e tekabül etmektedir.

Taşıt Kredisi başvurusu için bankanın ATMleri, şubeleri, mobil ve internet şubelerinden yapılmaktadır.

Bu kredi hesaplaması, 10 Ağustos 2017 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantılar kullanılarak Kredi360 için özel oluşturulmuştur.

http://www.ziraat.com.tr/tr/diger/HesaplamaAraclari/Pages/KrediHesaplama.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek, bütçeniz ve ihtiyacınız için en uygun kredilerin başvuru yöntemleri, ödeme planları ve kampanyaları hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.