Ziraat Katılım’dan 48 Ay Vadeli 15.000 TL İhtiyaç Finansmanı!

Ziraat Katılım Bankası, yüzde 1,29 kar payı oranı ile müşterilerine özel ihtiyaç finansmanı sunuyor.

Sabit kar payı ile müşterilerine ihtiyaç finansmanı sunan Ziraat Katılım Bankası, 48 ay vadeye kadar uzanan ödeme planları ile müşterilerine kolaylık sağlıyor.

En uygun ihtiyaç finansmanını veren bank, müşterilerinin sağlıktan alışverişe, tatilden beyaz eşya satın alımlarına, mobilya almak isteyenden düğün yapmak isteyene kadar herkese finansman desteği sağlıyor.

Ziraat Katılım Bankası ihtiyaç finansmanı başvuruları banka şubelerinden yapılıyor. Başvuru sırasında bireylerin finansman başvuru formu, nüfus cüzdanı, gelir durumunu gösteren belge, gerekli görülmesi halinde kefil ve ek belgeler getirmeleri gerekiyor. Nüfus cüzdanı yerine bireyler sürücü belgesi ya da pasaportta da getirebilmektedirler. Bu belgelerin üzerinde kesinlikle T.C. kimlik numarasının bulunması gerekiyor.

15.000 TL İhtiyaç Finansmanı

Ziraat Katılım Bankası ihtiyaç finansmanı kapsamında 48 ay vadeli ödeme planı ile 15 bin TL tutarında ihtiyaç finansmanı alan kişinin aylık ödemesi 445,15 TL, geri ödemesi gereken tutar 21 bin 367,20 TL olmaktadır. Aynı finansman 36 ve 24 ay vadeli ödeme planları ile alındığı  zaman aylık ödeme tutarı 546,63  TL ve 753,04 TL, toplamda geri ödenecek tutar ise 19 bin 678,68 TL ve 18 bin 073,03 TL oluyor. Dosya masrafları için alınan finansman tutarının binde beşi kadar kredi tahsis ücreti tahsil ediliyor. 15 bin TL için kredi tahsis ücreti 75 TL oluyor.

Ziraat Katılım Bankası  ihtiyaç finansmanı kar payı oranları 22 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.ziraatkatilim.com.tr/Sayfalar/hesaplama-araclari.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.