Odeabank’tan Sabit Faizli 50.000 TL Taşıt Kredisi!

Odeabank, müşterilerinin satın almak istedikleri otomobiller için finansman desteği sağlıyor.

Odeabank 48 ay vadeye kadar uzanan ödeme planı imkanları ve uygun faiz oranları ile müşterilerine taşıt kredisi sunuyor.

Müşterilerinin bütçelerini inceleyip, onlara en uygun taşıt kredisi ödeme planı olanağını sağlayan Odeabank, yüzde 1,4 oranında faiz uyguluyor. Sabit faizli taşıt kredisi desteği veren banka, satın alınan araç üzerine rehin tesisi koyuyor. Rehin tesisi taşıt kredisi geri ödemeleri bittiğinde kalkıyor.

Taşıt kredisi verilirken ilk olarak bazı hesaplamalar yapılıyor. Hesaplama yapılırken satın alınacak aracın 50 bin Türk Lirası ve bu değerin altında olmasına ya da bu değerin üzerinde olmasına göre değişiklik gösteriyor. Eğer satın alınacak olan araç bu değerde ya da bu değerin altında bir değerdeyse yüzde70’i kadar taşıt kredisi veriliyor. Eğer bu değerin üzerinde bir tutarda araç satın alınacaksa 50 bin Türk Lirasından geriye kalan değerin yüzde 50’si eklenerek taşıt kredisi veriliyor.

50 Bin TL Taşıt Kredisi ve Ödeme Planı

50 bin TL tutarında taşıt kredisi alınması için 80 bin TL tutarında araç satın alınması gerekiyor. Söz konusu kredi için yüzde 1,4 faiz oranı ile aylık kredi taksidi bin 525,78 TL oluyor. Ortalama olarak 99 TL tutarında ferdi kaza sigortası için, 262,50 TL tutarında da kredi tahsis ücreti için ek ücret temin ediliyor.

Odeabank Taşıt Kredisi Kampanyası faiz oranları 10 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.odeabank.com.tr/tr-TR/Sayfalar/hesaplama-araclari.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.