Akbank SMS ile Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Birçok banka artık SMS ile kredi başvurusunu kabul etmektedir. Akbank şubeye gitmeden SMS ile kredi başvurusu kampanyasına dâhil olan bankalar arasında.

Akbank SMS ile Kredi Başvurusu

1948 yılında özel sermayeli olarak kurulan ticaret bankası olan Akbank her zaman müşteri memnuniyetine önem vermiş ve bu çizgiden çıkmamıştır. 1990 yılında halka açılan banka bu zaman dilimine kadar çeşitli kampanya ve fırsatlarla müşteri kitlesini arttırmıştır. Akbank şubeye gitmeden SMS ile kredi başvurusu yeni fırsatlarından birisi. Akbank sms ile kredi başvurusunda bulunmak için Kredi kelimesi ile T.C. kimlik numarasının yazılması, devamında ise 4425’e mesaj atılması gerekmektedir. SMS ile kredi başvurusunda en fazla 36 ay vadeli ödeme planı sunulup, en fazla ise 20 bin Türk Lirası verilmektedir. Kredinin onaylanması durumunda ise en yakın Akbank şubesinin ziyaret edilmesi, krediye ilişkin evrakların imzalanması yeterli olmaktadır.

Akbank şubeye gitmeden SMS ile kredi başvurusu hızlı, kolay bankacılık hizmetini size sunmaktadır. Üstelik uygun faizlerle. Daha fazlası için Akbank yirmi dört saat hizmet veren müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Telefon Bankacılığı Kullanarak da Kredi Başvurusu Yapabilirsiniz!

Akbank telefon bankacılığı ile kredi başvurusu yapmak için bireylerin 444 25 25’i aramaları devamında ise ilk önce 4’ü, sonra ise 2’yi tuşlamaları gerekmektedir.