Şekerbank’tan Anında 3.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Şekerbank, anında başvurularda 30 bin Türk Lirasına kadar kullandırım imkanı ile müşterilerine özel avantajı koşullarla Özgür Kredisi Kampanyası düzenledi.

Şekerbank’ın tatil, eğitim, sağlık, alışveriş ve benzeri gibi ihtiyaçlar için düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyası faiz oranları sabit oranlarda tutulup, vadelere ve kredi tutarlarına göre değişmemektedir. Faiz oranı yüzde 1,55’tir. Maksimum kredi vadesi ise 48 aydır.

Anında ihtiyaç kredisi başvurusu yapanlar için kredi üst limiti 30 bin Türk Lirası, şubelerden gerçekleştirilen kredi başvurularındaki kredi üst limiti ise 50 bin Türk Lirasıdır.

Özgür Kredi Kampanyası kapsamında alınan kredinin binde beşi kadar tahsis ücreti alınıp, bu ücrete yüzde 5’lik banka sigorta ve muamele vergisi dahil edilmektedir. Tahsis ücretine sigorta ücretleri dahil edilmez. Sigortaların yapılması zorunlu tutulur. Hayat sigortası müşteri özelinde değişir.

48 Ay Vadeli 3.000 TL Özgür Kredi

48 aya varan ödeme planı ile 3 bin Türk Lirası tutarında Şekerbank’ın düzenlediği Özgür Kredi Kampanyası’ndan yararlananların aylık ödeyecekleri taksit tutarı 95,04 Türk Lirası olur. Faiz oranı yüzde 1,55 olup, toplamda geri ödenecek kredi tutarı ise 4 bin 561,92 Türk Lirasına tekabül eder. 3 bin Türk Lirası için tahsis ücreti ise 15 Türk Lirası yapar.

Şekerbank Özgür Kredi Kampanyası faiz oranları 22.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.sekerbank.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/ihtiyackredileri/ozgurkredi

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.